Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Дамските обувки ADIDAS Ladies SE Daily QT Low Trainers </strong>принадлежът към Neo дамската колекция на <strong>adidas. </strong>Като част от тази серия, обувките се отличават с класически силует, изчистени линии и качествена изработка.</p> <p>Направени са от релефна синтетична кожа и са подплатени с мек текстилен хастар. На петата и отпред на пръстите има вградени гумени парчета, които придават формата на обувките и предпазват краката от наранявания. Стелката е от здрав дунапрен, които не предизвиква неприятни миризми и не задържа влага. Вулканизираната каучукова подметка дава добро сцепление с всякакви повърхности и трудно се изтрива. Цветовете на обувките са нежни и много приятни, което им придава допълнително момичешко излъчване.</p> <p><strong>Дамските обувки ADIDAS Ladies SE Daily QT Low Trainers</strong> са създадени, за да внесат цвят и настроение във вашето ежедневие.</p>
Model: 200606
42.00 New

Дамски Обувки ADIDAS Ladies SE Daily QT Low Trainers

Този продукт вече не се предлага!
-60%
105.00
42.00лв.
Спестявате 63.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Дамските обувки ADIDAS Ladies SE Daily QT Low Trainers принадлежът към Neo дамската колекция на adidas. Като част от тази серия, обувките се отличават с класически силует, изчистени линии и качествена изработка.

Направени са от релефна синтетична кожа и са подплатени с мек текстилен хастар. На петата и отпред на пръстите има вградени гумени парчета, които придават формата на обувките и предпазват краката от наранявания. Стелката е от здрав дунапрен, които не предизвиква неприятни миризми и не задържа влага. Вулканизираната каучукова подметка дава добро сцепление с всякакви повърхности и трудно се изтрива. Цветовете на обувките са нежни и много приятни, което им придава допълнително момичешко излъчване.

Дамските обувки ADIDAS Ladies SE Daily QT Low Trainers са създадени, за да внесат цвят и настроение във вашето ежедневие.

Марка: Adidas
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех