Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Дамските обувки ADIDAS Attitude Winter </strong>са специално предназначени за дамите, които дори и през студените зимни дни държът на собствения стил и различната визия.</p> <p>Цикламеният им цвят е имено това, което ги прави толкова привлекателни и различни. На височина те достигат малко над глезена. В горната си част имат пристягаща връзка, която предпазва от проникването на сняг във вътрешността им. Обувките са разделени на две части-долна велурена и горна синтетична, като целта на това е краката да се запазят оптимално топли и сухи. За да се подсили този ефект по цялата вътрешна повърхност на обувките е зашита топла 100%&nbsp; вълнена подплата. Бялата подметка е направена от доказано неизтриваем материал. Тя е снабдена и с дребни грайферчета наподобяващи пчелна пита, всяко едно от които работи за вашата сигурност през зимата.</p> <p>С помощта на <strong>дамските обувки ADIDAS Attitude Winter </strong>ще се откъснете от сивотата на студените зимни дни, за да се пренасете в слънчевата и цветна пролет.</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong></p>
Model: 200493
65.00 New

Дамски Обувки ADIDAS Attitude Winter

Този продукт вече не се предлага!
-67%
199.00
65.00лв.
Спестявате 134.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Дамските обувки ADIDAS Attitude Winter са специално предназначени за дамите, които дори и през студените зимни дни държът на собствения стил и различната визия.

Цикламеният им цвят е имено това, което ги прави толкова привлекателни и различни. На височина те достигат малко над глезена. В горната си част имат пристягаща връзка, която предпазва от проникването на сняг във вътрешността им. Обувките са разделени на две части-долна велурена и горна синтетична, като целта на това е краката да се запазят оптимално топли и сухи. За да се подсили този ефект по цялата вътрешна повърхност на обувките е зашита топла 100%  вълнена подплата. Бялата подметка е направена от доказано неизтриваем материал. Тя е снабдена и с дребни грайферчета наподобяващи пчелна пита, всяко едно от които работи за вашата сигурност през зимата.

С помощта на дамските обувки ADIDAS Attitude Winter ще се откъснете от сивотата на студените зимни дни, за да се пренасете в слънчевата и цветна пролет.

 

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Марка: Adidas
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех