Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Дамските Тенис Обувки HEAD Revolt Pro Women SS16</strong> са най-новото предложение на <strong>HEAD</strong>, което гарантира едновременно комфорт и качество.<br><br><strong>Дамските Тенис Обувки HEAD Revolt Pro Women SS16</strong> са изработени от висококачествени материали, с високоустойчив <strong>TPU</strong> в предната част на обувката и удобна конструкция на мрежата като чорап. Стелките на обувките са с двойна плътност, което омекотява всяка една Ваша стъпка. Обувките разполагат с хибриден грайфер, подходящ за различни видове тенис настилки. Налична странична стабилност с <strong>HEAD Energy Frame</strong> с ускорител в предната част на ходилото. <strong>HEAD Perfect Fit</strong> яка и език изработени от самомоделираща се пяна. Подметката съдържа междинна<strong> EVA</strong> подметка с вградени омекотяващи елементи.<br><br>Заложете на удобство, качество и сигурност с <strong>Дамските Тенис Обувки HEAD Revolt Pro Women SS16</strong>.<br><br><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong>
Model: 503011
239.00 New

Дамски Тенис Обувки HEAD Revolt Pro Women SS16

Този продукт вече не се предлага!
239.00
239.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Дамските Тенис Обувки HEAD Revolt Pro Women SS16 са най-новото предложение на HEAD, което гарантира едновременно комфорт и качество.

Дамските Тенис Обувки HEAD Revolt Pro Women SS16 са изработени от висококачествени материали, с високоустойчив TPU в предната част на обувката и удобна конструкция на мрежата като чорап. Стелките на обувките са с двойна плътност, което омекотява всяка една Ваша стъпка. Обувките разполагат с хибриден грайфер, подходящ за различни видове тенис настилки. Налична странична стабилност с HEAD Energy Frame с ускорител в предната част на ходилото. HEAD Perfect Fit яка и език изработени от самомоделираща се пяна. Подметката съдържа междинна EVA подметка с вградени омекотяващи елементи.

Заложете на удобство, качество и сигурност с Дамските Тенис Обувки HEAD Revolt Pro Women SS16.

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM
Цвят: Бял
Спорт: Тенис на Корт; Тенис на Маса
Пол: Жени
Материал: Еко Кожа
Марка: Head
Тип Обувки: Маратонки; Обувки
Закопчаване: Връзки
Сезон: Пролет; Лято; Есен
Стил: Спортен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех