Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Дамските Тенис Обувки HEAD Nitro Pro Women SS16</strong> са най-новото предложение на HEAD, което гарантира едновременно комфорт и качество.<br><br><strong>Дамските Тенис Обувки HEAD Nitro Pro Women SS16</strong> са изработени от висококачествени материали, с дишаща и гъвкава мрежеста конструкция и олекотено, тънко покритие. Обувките разполагат с <strong>180 градуса DRIFT</strong>. Защита около пръстите и средната зона и <strong>180 градуса HEELSTAB</strong> за перфектна стабилност в петата. Стелките са олекотени и удобни с вградено охлаждане. Имат изчистен грайфер рибена кост, подходящ за червен корт и специални отворени зони при свода за по-добро сцепление на червен корт. Удобството на тези обувки е гарантирано от това, че леко са повдигнати при пръстите за по-голяма гъвкавост. Тенис обувките разполагат с тройна плътност на междинната подметка и технология<strong> TRI-NRG</strong>.<br><br>Заложете на удобство, качество и сигурност с <strong>Дамските Тенис Обувки HEAD Nitro Pro Women SS16</strong>.<br><br>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM
Model: 503026
239.00 New

Дамски Тенис Обувки HEAD Nitro Pro Clay Women SS16

Този продукт вече не се предлага!
239.00
239.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Дамските Тенис Обувки HEAD Nitro Pro Women SS16 са най-новото предложение на HEAD, което гарантира едновременно комфорт и качество.

Дамските Тенис Обувки HEAD Nitro Pro Women SS16 са изработени от висококачествени материали, с дишаща и гъвкава мрежеста конструкция и олекотено, тънко покритие. Обувките разполагат с 180 градуса DRIFT. Защита около пръстите и средната зона и 180 градуса HEELSTAB за перфектна стабилност в петата. Стелките са олекотени и удобни с вградено охлаждане. Имат изчистен грайфер рибена кост, подходящ за червен корт и специални отворени зони при свода за по-добро сцепление на червен корт. Удобството на тези обувки е гарантирано от това, че леко са повдигнати при пръстите за по-голяма гъвкавост. Тенис обувките разполагат с тройна плътност на междинната подметка и технология TRI-NRG.

Заложете на удобство, качество и сигурност с Дамските Тенис Обувки HEAD Nitro Pro Women SS16.

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM
Цвят: Син; Лилав
Спорт: Тенис на Корт; Тенис на Маса
Пол: Жени
Материал: Еко Кожа
Марка: Head
Тип Обувки: Маратонки; Обувки
Закопчаване: Връзки
Сезон: Пролет; Лято; Есен
Стил: Спортен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех