Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Дамските Щангети MORE MILE Lift 4 Weightlifting/Crossfit Shoes</strong> - олекотена, гъвкава и стабилна опция за всички шампиони !<br><br><strong>Дамските Щангети MORE MILE Lift 4 Weightlifting/Crossfit Shoes</strong> са предназначени за вдигане на тежести, като осигуряват напълно необходимата гъвкавост и стабилност. Обувките ще Ви грабнат още от самото начало с начина, по който е проектиран дизайнът им, предназначен за по-интензивното натоварване. Моделът се характеризира със здрава, специфична за фитнес, плоска гумена външна подметка за изключително сцепление и максимална площ, така че да можете да запазите стабилна позиция всички фази на повдигане.<br><br><ul><li>Висока плътност в средната част</li><li>Плоска гумена подметка</li><li>Синтетична горна част</li><li>Укрепена основа на петата</li><li>Две удебелени каишки за осигуряване на по-голяма стабилност</li><li>Здрава, лека и прецизна синтетика</li><li>Плоска външна подметка за максимално сцепление</li><li>35мм височина в задната част</li></ul><br>С <strong>Дамските Щангети MORE MILE Lift 4 Weightlifting/Crossfit Shoes</strong> се убедите в силата на удобната и стабилна обувка за вдигане на тежести!<br><br><strong><br>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong>
Model: 514190
99.99 New

Дамски Щангети MORE MILE Lift 4 Weightlifting/Crossfit Shoes

Таблица с размери Изберете размер:
Промо
-45%
184.99
99.99лв.
Спестявате 85.00лв
зареждане
Ако имаш профил, ще спечелиш 1.00 лв. виртуални пари
Успех

Поръчай с един клик! Избери размер, въведи си телефонния номер и ние ще се свържем с теб за поръчка!

зареждане
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Дамските Щангети MORE MILE Lift 4 Weightlifting/Crossfit Shoes - олекотена, гъвкава и стабилна опция за всички шампиони !

Дамските Щангети MORE MILE Lift 4 Weightlifting/Crossfit Shoes са предназначени за вдигане на тежести, като осигуряват напълно необходимата гъвкавост и стабилност. Обувките ще Ви грабнат още от самото начало с начина, по който е проектиран дизайнът им, предназначен за по-интензивното натоварване. Моделът се характеризира със здрава, специфична за фитнес, плоска гумена външна подметка за изключително сцепление и максимална площ, така че да можете да запазите стабилна позиция всички фази на повдигане.

  • Висока плътност в средната част
  • Плоска гумена подметка
  • Синтетична горна част
  • Укрепена основа на петата
  • Две удебелени каишки за осигуряване на по-голяма стабилност
  • Здрава, лека и прецизна синтетика
  • Плоска външна подметка за максимално сцепление
  • 35мм височина в задната част

С Дамските Щангети MORE MILE Lift 4 Weightlifting/Crossfit Shoes се убедите в силата на удобната и стабилна обувка за вдигане на тежести!


WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM
Цвят: Черен
Спорт: Фитнес
Пол: Жени
Материал: Синтетика
Марка: More Mile
Тип Обувки: Щангети
Закопчаване: Връзки
Стил: Спортен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех