Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Дамските Регулируеми Ролери MAXIMA Adjustable Rollers 34-37</strong> са подходящи за дамите, любителки. С тях освен, че ще се разтоварите и ще се раздвижите, ще подобрите състоянието на цялата мускулатура.<br><br><strong>Дамските Регулируеми Ролери MAXIMA Adjustable Rollers</strong> <strong>34-37</strong> са изработени от полиуретанови колела и алуминиево шаси. Кънките притежават каишка за стягане, която прилепва хубаво по глезена, без да стяга и по този начин Ви гарантира сигурност. Те притежават дишащи панели, които не позволяват на крака да се запарява, дори при дългократно и интензивно каране.<br><br><strong>Характеристики:</strong><br><br><ul><li><strong>Колела:</strong> полиуретан</li><li><strong>Лагери:</strong> ABEC-7</li><li><strong>Шаси:</strong> алуминиево</li><li><strong>Тегло:</strong> 1.9кг</li><li><strong>Размери колело: </strong>Ф70мм х 22мм.</li></ul><strong>Дамските Регулируеми Ролери MAXIMA Adjustable Rollers <strong data-redactor-tag="strong">34-37</strong></strong> са перфектният начин едновременно да се забавлявате и да се чувствате добре.<br><br><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong>
Model: 502620
55.00 New

Дамски Регулируеми Ролери MAXIMA Adjustable Rollers 34-37

Този продукт вече не се предлага!
55.00
55.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Дамските Регулируеми Ролери MAXIMA Adjustable Rollers 34-37 са подходящи за дамите, любителки. С тях освен, че ще се разтоварите и ще се раздвижите, ще подобрите състоянието на цялата мускулатура.

Дамските Регулируеми Ролери MAXIMA Adjustable Rollers 34-37 са изработени от полиуретанови колела и алуминиево шаси. Кънките притежават каишка за стягане, която прилепва хубаво по глезена, без да стяга и по този начин Ви гарантира сигурност. Те притежават дишащи панели, които не позволяват на крака да се запарява, дори при дългократно и интензивно каране.

Характеристики:

  • Колела: полиуретан
  • Лагери: ABEC-7
  • Шаси: алуминиево
  • Тегло: 1.9кг
  • Размери колело: Ф70мм х 22мм.
Дамските Регулируеми Ролери MAXIMA Adjustable Rollers 34-37 са перфектният начин едновременно да се забавлявате и да се чувствате добре.

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM
Цвят: Светлосин
Спорт: Екстремни спортове
Пол: Жени; Момиче
Материал: Метал; Полиестер
Марка: Maxima
Тип Обувки: Ролери
Закопчаване: Велкро
Сезон: Пролет; Лято; Есен
Стил: Спортен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех