Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Дамските маратонки PUMA Trainlite XT</strong> са създадени за да отговорят на нуждите на представителките на нежния пол, които търсят максималния ефект от своите тренировки и залагат изключително много на ползите от мускулната активност.<br><br> <br>Горната част на модела е с елегантен, женствен дизайн и представлява комбинация на компоненти от естествена кожа и дишаща мрежа. Пръстите и петата са оборудвани с допълнителна перфорация, която гарантира добрата вентилация по време на тренировка, а EverFoam яката на глезена и EcoOrthoLite ® подплатата осигуряват идеалното прилягане на обувката по формата крака и подсилват усещането за свежест и удобство.<br><br> Акцентът в тези маратонки, обаче, е поставен в изработката на тяхната лека и много гъвкава, каучукова подметка, с EverTrack елементи. Горният й слой е направен от твърда M2D пяна, която обгражда цялото стъпало и осигурява повече стабилност по време на странични движения, докато долният пласт е създаден по технологията TPR Cell с цел оптимално омекотяване на ударите. Всичко това е умело съчетано с Flex канали и технологията ArchTec, които поддържат естественото движение на крака и позволяват двумерна гъвкавост (напред-назад).<br><br> <strong>PUMA TrainLite XT</strong> са най-подходящите дамски маратонки за Вашите кардио тренировки.<br><br> <br><br> <strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 200369
89.00 New

Дамски Маратонки PUMA Trainlite XT

Този продукт вече не се предлага!
-52%
189.00
89.00лв.
Спестявате 100.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Дамските маратонки PUMA Trainlite XT са създадени за да отговорят на нуждите на представителките на нежния пол, които търсят максималния ефект от своите тренировки и залагат изключително много на ползите от мускулната активност.


Горната част на модела е с елегантен, женствен дизайн и представлява комбинация на компоненти от естествена кожа и дишаща мрежа. Пръстите и петата са оборудвани с допълнителна перфорация, която гарантира добрата вентилация по време на тренировка, а EverFoam яката на глезена и EcoOrthoLite ® подплатата осигуряват идеалното прилягане на обувката по формата крака и подсилват усещането за свежест и удобство.

Акцентът в тези маратонки, обаче, е поставен в изработката на тяхната лека и много гъвкава, каучукова подметка, с EverTrack елементи. Горният й слой е направен от твърда M2D пяна, която обгражда цялото стъпало и осигурява повече стабилност по време на странични движения, докато долният пласт е създаден по технологията TPR Cell с цел оптимално омекотяване на ударите. Всичко това е умело съчетано с Flex канали и технологията ArchTec, които поддържат естественото движение на крака и позволяват двумерна гъвкавост (напред-назад).

PUMA TrainLite XT са най-подходящите дамски маратонки за Вашите кардио тренировки.WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Черен
Спорт: Бягане; Фитнес
Пол: Жени
Материал: Естествена Кожа; EVA Пяна
Марка: Puma
Тип Обувки: Маратонки
Закопчаване: Връзки
Сезон: Пролет; Есен
Стил: Спортен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех