Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Дамските маратонки PUMA Rio Racer SL </strong>предлагат комфорта и класическия силует на обувките за бягане, като в същото време разчупват стереотипа на марката със свежи цветове и актуални дизайнерски елементи.</p> <p>Синтетичната им горна част е проектирана с леко подплатени език и яка на глезена, които позволяват точното прилягане на модела по крака и придават усещане за максимална стабилност при интензивно движение. Вътрешната им подплата е от високо-качествени текстилни материали в контрастни нюанси, а стъпалото е изработено по технологията еко-OrthoLite &reg;, което, заедно с обогатената с EVA пяна междинна подметка, осигурява изключителна мекота и удобство при продължителна активност. Каучуковите подметки са решени в стил &bdquo;рибена кост&ldquo; и гарантират стабилност върху всякакви настилки при различни атмосферни условия.</p> <p><strong>Дамските маратонки PUMA Rio Racer SL</strong> сбъдват мечтата за стил и лекота, с които не само терена може да бъде покорен!</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>SPORTRESPECT.COM TEAM</strong></p>
Model: 200405
129.00 New

Дамски Маратонки PUMA Rio Racer

Този продукт вече не се предлага!
129.00
129.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Дамските маратонки PUMA Rio Racer SL предлагат комфорта и класическия силует на обувките за бягане, като в същото време разчупват стереотипа на марката със свежи цветове и актуални дизайнерски елементи.

Синтетичната им горна част е проектирана с леко подплатени език и яка на глезена, които позволяват точното прилягане на модела по крака и придават усещане за максимална стабилност при интензивно движение. Вътрешната им подплата е от високо-качествени текстилни материали в контрастни нюанси, а стъпалото е изработено по технологията еко-OrthoLite ®, което, заедно с обогатената с EVA пяна междинна подметка, осигурява изключителна мекота и удобство при продължителна активност. Каучуковите подметки са решени в стил „рибена кост“ и гарантират стабилност върху всякакви настилки при различни атмосферни условия.

Дамските маратонки PUMA Rio Racer SL сбъдват мечтата за стил и лекота, с които не само терена може да бъде покорен!

 

SPORTRESPECT.COM TEAM

Марка: Puma
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех