Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Дамските маратонки NIKE Wmns Steady VIII</strong> са изключително леки и атрактивни спортни обувки, които предлагат удобството, от което имате нужда през целия ден. Проектирани са с горна част от изкуствена кожа и дишащи панели, разположени отпред и в страничните части на ходилата. В комбинацията са включени и елементи от други синтетични материали, които оформят добрата структура и придават повече стил на модела. Разбира се, в дизайнът присъства и т. нар. Nike Slush &ndash; логото на марката, релефно разположено върху външната част на стъпалото и отдолу на петата.</p> <p><strong>NIKE Wmns Steady VIII</strong> са с филонова, омекотена междинна подметка и подплата от дишаща мрежа. Анти-шоковите подметки са направени от релефна гума, с форми на диаманти и вградени flex-канали, с което марката предлага оптимална стабилност, сцепление и гъвкавост.</p> <p>Тези дамски маратонки са подходящи както за всякакви видове спортна активност, така и за завършек на ежедневния ви тоалет.</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong></p>
Model: 200055
125.00 New

Дамски Маратонки NIKE Wmns Steady VIII

Този продукт вече не се предлага!
125.00
125.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Дамските маратонки NIKE Wmns Steady VIII са изключително леки и атрактивни спортни обувки, които предлагат удобството, от което имате нужда през целия ден. Проектирани са с горна част от изкуствена кожа и дишащи панели, разположени отпред и в страничните части на ходилата. В комбинацията са включени и елементи от други синтетични материали, които оформят добрата структура и придават повече стил на модела. Разбира се, в дизайнът присъства и т. нар. Nike Slush – логото на марката, релефно разположено върху външната част на стъпалото и отдолу на петата.

NIKE Wmns Steady VIII са с филонова, омекотена междинна подметка и подплата от дишаща мрежа. Анти-шоковите подметки са направени от релефна гума, с форми на диаманти и вградени flex-канали, с което марката предлага оптимална стабилност, сцепление и гъвкавост.

Тези дамски маратонки са подходящи както за всякакви видове спортна активност, така и за завършек на ежедневния ви тоалет.

 

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Марка: Nike
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех