Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Дамските маратонки NIKE Endurance Trainer GS PS</strong> са перфектната комбинация от издръжливост, гъвкавост и мекота.</p> <p>Изработени са от олекотени, високо-качествени материали, които предлагат редица ползи както при спортуване, така и при ежедневна употреба. Горната част на маратонките е съставена от разнообразни по форма елементи от изкуствена кожа и дишаща мрежа, благодарение на които обувката приляга идеално по крака, като го запазва свеж и сух през целия ден. Дизайнът й включва и характерните за марката лого и <strong>Nike Swoosh</strong>, разположени върху петата и двете страни на стъпалото. Междинната филонова подметка на тези обувки осигурява изключителна мекота, а не оставящата следи, здрава, каучукова подметка гарантира стабилност и издръжливост при интензивно натоварване. В допълнение, подметките са с вградени флекс-канали, които позволяват повече гъвкавост и свобода на движението.</p> <p><strong>Дамските маратонки NIKE Endurance Trainer GS PS</strong> са фантастични спортни обувки, създадени специално за нуждите на много активните и енергични жени, и са подходящи за всеки сезон.</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong></p>
Model: 200459
59.99 New

Дамски Маратонки NIKE Endurance Trainer

Този продукт вече не се предлага!
-57%
139.90
59.99лв.
Спестявате 79.91лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Дамските маратонки NIKE Endurance Trainer GS PS са перфектната комбинация от издръжливост, гъвкавост и мекота.

Изработени са от олекотени, високо-качествени материали, които предлагат редица ползи както при спортуване, така и при ежедневна употреба. Горната част на маратонките е съставена от разнообразни по форма елементи от изкуствена кожа и дишаща мрежа, благодарение на които обувката приляга идеално по крака, като го запазва свеж и сух през целия ден. Дизайнът й включва и характерните за марката лого и Nike Swoosh, разположени върху петата и двете страни на стъпалото. Междинната филонова подметка на тези обувки осигурява изключителна мекота, а не оставящата следи, здрава, каучукова подметка гарантира стабилност и издръжливост при интензивно натоварване. В допълнение, подметките са с вградени флекс-канали, които позволяват повече гъвкавост и свобода на движението.

Дамските маратонки NIKE Endurance Trainer GS PS са фантастични спортни обувки, създадени специално за нуждите на много активните и енергични жени, и са подходящи за всеки сезон.

 

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Марка: Nike
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех