Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Дамските Маратонки NIKE Air Max Sequent</strong> са символ на стил и издръжливост. Гениалност, съблазнителност и финност - ето ги ключовите компоненти в ядрото на успеха на серията <strong>Air Max</strong>, а новият модел е един класически удар, който предава емблематичен стил. Освен видимостта на специфичния <strong>Air-Sole</strong> участък в петата, Вие можете и да почувствате комфорттта и олекотеносттта, които носи.<br><br><strong>Дамските Маратонки NIKE Air Max Sequent</strong> са изработени от съвършенната комбинация на синтетика и текстил в горната част за издръжливост и комфортна форма, специфична PU междинна подметка с видим Air-Sole участък на петата за максимално омекотяване на сцеплението със земята, гумена външна подметка със защита от протриване и противоплъзгащ грайфер. Моделът осигурява отлична циркулация на въздуха около крака. Меката подплата прилепва по крака за допълнително удобство. Моделът е едно брилянтно цветово съчетание на розово и сиво, с популярното лого на прочутата марка<strong> Nike</strong> отстрани, което е светлоотразително.<br><br>Стъпете върху облаците с <strong>Дамските Маратонки NIKE Air Max Sequent</strong> !<br><br><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br>
Model: 502258
169.00 New

Дамски Маратонки NIKE Air Max Sequent

Този продукт вече не се предлага!
-39%
279.00
169.00лв.
Спестявате 110.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Дамските Маратонки NIKE Air Max Sequent са символ на стил и издръжливост. Гениалност, съблазнителност и финност - ето ги ключовите компоненти в ядрото на успеха на серията Air Max, а новият модел е един класически удар, който предава емблематичен стил. Освен видимостта на специфичния Air-Sole участък в петата, Вие можете и да почувствате комфорттта и олекотеносттта, които носи.

Дамските Маратонки NIKE Air Max Sequent са изработени от съвършенната комбинация на синтетика и текстил в горната част за издръжливост и комфортна форма, специфична PU междинна подметка с видим Air-Sole участък на петата за максимално омекотяване на сцеплението със земята, гумена външна подметка със защита от протриване и противоплъзгащ грайфер. Моделът осигурява отлична циркулация на въздуха около крака. Меката подплата прилепва по крака за допълнително удобство. Моделът е едно брилянтно цветово съчетание на розово и сиво, с популярното лого на прочутата марка Nike отстрани, което е светлоотразително.

Стъпете върху облаците с Дамските Маратонки NIKE Air Max Sequent !

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM
Цвят: Сив; Розов
Спорт: Бягане; Фитнес
Пол: Жени
Материал: Синтетика; Текстил
Марка: Nike
Тип Обувки: Маратонки
Закопчаване: Връзки
Сезон: Пролет; Есен
Стил: Спортен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех