Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Дамските маратонки ADIDAS Superstar 2 W</strong> са отдавна познат и обичан сред потребителите на спортни стоки модел, чийто предшественик е възпят дори в песен на Run DMC.</p> <p>Освен с богата история, маратонките могат да се похвалят и с качествена изработка и чудесен подбор на материали. Горната част е кожена, като отпред бомбето е гумено. Шареният хастар отвътре е направен от сатенено мека и гладка материя, чиято цел е максималнно да засили чувството ви на комфорт. Стелката е леко подплатена, така че да се редуцира напрежението в краката, а вие да се радвате на оптимално удобство през цялото време докато ги носите. Връзките са дебели и здрави гарантирайки ви плътно прилепване и стабилност. Подметката е направена от висококачествена гума, чиято еластичност прави ходенето истинско удоволствие. Маратонките са брандирани от двете страни, отзад на петата и на езика. Моделът е поднесен в класическата комбинация от черно и бяло по детски разнообразена с пъстроцветния хастар.</p> <p><strong>Дамските маратонки ADIDAS Superstar 2 W</strong> са обувки, в който се срещат класика, качество и комфорт, към които с лекота можем да добавим още стил и практичност.</p> <p>&nbsp;</p> <p>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</p>
Model: 200678
82.00 New

Дамски Маратонки ADIDAS Superstar 2 W

Този продукт вече не се предлага!
-34%
126.00
82.00лв.
Спестявате 44.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Дамските маратонки ADIDAS Superstar 2 W са отдавна познат и обичан сред потребителите на спортни стоки модел, чийто предшественик е възпят дори в песен на Run DMC.

Освен с богата история, маратонките могат да се похвалят и с качествена изработка и чудесен подбор на материали. Горната част е кожена, като отпред бомбето е гумено. Шареният хастар отвътре е направен от сатенено мека и гладка материя, чиято цел е максималнно да засили чувството ви на комфорт. Стелката е леко подплатена, така че да се редуцира напрежението в краката, а вие да се радвате на оптимално удобство през цялото време докато ги носите. Връзките са дебели и здрави гарантирайки ви плътно прилепване и стабилност. Подметката е направена от висококачествена гума, чиято еластичност прави ходенето истинско удоволствие. Маратонките са брандирани от двете страни, отзад на петата и на езика. Моделът е поднесен в класическата комбинация от черно и бяло по детски разнообразена с пъстроцветния хастар.

Дамските маратонки ADIDAS Superstar 2 W са обувки, в който се срещат класика, качество и комфорт, към които с лекота можем да добавим още стил и практичност.

 

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Марка: Adidas
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех