Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Дамските Маратонки Adidas Adipure 360 Celebration</strong> са един от най-удобните модели на <strong>Adidas</strong>. Подходящи са както за спорт, така и за ежедневно ползване.</p> <p><strong>Дамските Маратонки Adidas Adipure 360 Celebration</strong> са изработени от ествествена кожа и специални, олекотени текстилни материали. В състава на масивната подметка се включва и изключително меката <strong>EVA</strong> пяна, която омекотява всяко едно Ваше движение. Гумената подметка е релефна, за по-добро сцепление и предотвратяване от хлъзгане. Моделът впечатлява със своят стилен дизайн и тъмни цветове. Голямо предимство на маратонките е, че са подплътени в частите с най-голямо износване.</p> <p>Усетете удобството с <strong>Дамските Маратонки Adidas Adipure 360 Celebration</strong>.</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong></p>
Model: 200833
84.00 New

Дамски Маратонки ADIDAS Adipure 360 Celebration

Този продукт вече не се предлага!
-45%
155.00
84.00лв.
Спестявате 71.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Дамските Маратонки Adidas Adipure 360 Celebration са един от най-удобните модели на Adidas. Подходящи са както за спорт, така и за ежедневно ползване.

Дамските Маратонки Adidas Adipure 360 Celebration са изработени от ествествена кожа и специални, олекотени текстилни материали. В състава на масивната подметка се включва и изключително меката EVA пяна, която омекотява всяко едно Ваше движение. Гумената подметка е релефна, за по-добро сцепление и предотвратяване от хлъзгане. Моделът впечатлява със своят стилен дизайн и тъмни цветове. Голямо предимство на маратонките е, че са подплътени в частите с най-голямо износване.

Усетете удобството с Дамските Маратонки Adidas Adipure 360 Celebration.

 

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Марка: Adidas
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех