Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Дамските Кецове PASTRY Sire Classic Canvas</strong> са чудесен модел, подходящ за удобството, от което всеки женски крак се нуждае. Дизайнът и материалите, с които са изработени ги правят подходящи за носене както при по-студено, така и при по-топло време.<br><br><strong>Дамските Кецове PASTRY Sire Classic Canvas</strong> са изработени от висококачествени, текстилни материали, което гарантира тяхната здравина, удобство и издръжливост. Разполагат с масивна и релефна, бяла подметка, изработена от синтетични и текстилни материали. Тя омекотява всяка една стъпка и гарантира по-голяма сигурност при хлъзгави терени. Предлагат се в свеж лилав цвят с оранжеви детайли и шарени връзки, които им дават завършен, атрактивен и забележителен вид. Цветовата комбинация дава възможност да бъдат комбинирани с най-различни цветове дрехи.<br><br>Заложете на отлично удобство и качество с <strong>Дамските Кецове PASTRY Sire Classic Canvas.<br><br></strong><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong>
Model: 503401
34.90 New

Дамски Кецове PASTRY Sire Classic Canvas

Този продукт вече не се предлага!
-63%
95.00
34.90лв.
Спестявате 60.10лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Дамските Кецове PASTRY Sire Classic Canvas са чудесен модел, подходящ за удобството, от което всеки женски крак се нуждае. Дизайнът и материалите, с които са изработени ги правят подходящи за носене както при по-студено, така и при по-топло време.

Дамските Кецове PASTRY Sire Classic Canvas са изработени от висококачествени, текстилни материали, което гарантира тяхната здравина, удобство и издръжливост. Разполагат с масивна и релефна, бяла подметка, изработена от синтетични и текстилни материали. Тя омекотява всяка една стъпка и гарантира по-голяма сигурност при хлъзгави терени. Предлагат се в свеж лилав цвят с оранжеви детайли и шарени връзки, които им дават завършен, атрактивен и забележителен вид. Цветовата комбинация дава възможност да бъдат комбинирани с най-различни цветове дрехи.

Заложете на отлично удобство и качество с Дамските Кецове PASTRY Sire Classic Canvas.

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM
Цвят: Лилав
Пол: Жени
Материал: Текстил
Марка: Pastry
Тип Обувки: Кецове
Закопчаване: Връзки
Сезон: Пролет; Есен
Стил: Ежедневен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех