Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Дамските кецове ADIDAS Originals Basket Profi</strong> хвърлят нов и модерен поглед върху един изключително добре познат модел.<strong></strong><br><br> <strong>Дамските кецове ADIDAS Originals Basket Profi </strong>са изработени от 100% велур в горната част. Характерно за него е, че се получава при обработка на естествена кожа. Също така той се отличава с невероятна мекота и, че лесно се почиства със суха кърпа. Отвътре кецовете са покрити с микропореста сатенена материя, която още повече засилва чувството на комфорт. Стелката и езика са допълнително омекотени с подплата. Подметката е направена от гъвкав каучук, благодарение на което, вие се чувствате по-стабилни при всякакви условия. Кецовете са в черен цвят с интересен многоцветен принт. Подметката и райетата на <strong>ADIDAS</strong> са бели, а високо отстрани има бродирани надписи в зелен цвят.<strong></strong><br><br> <strong>Дамските кецове ADIDAS Originals Basket Profi</strong> са обичан от всички модел, който предлага комфорт, важни характеристики и ненадминат стил.<br><br><br><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 200713b
99.00 New

Дамски Кецове ADIDAS Originals Basket Profi

Този продукт вече не се предлага!
-40%
165.00
99.00лв.
Спестявате 66.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Дамските кецове ADIDAS Originals Basket Profi хвърлят нов и модерен поглед върху един изключително добре познат модел.

Дамските кецове ADIDAS Originals Basket Profi са изработени от 100% велур в горната част. Характерно за него е, че се получава при обработка на естествена кожа. Също така той се отличава с невероятна мекота и, че лесно се почиства със суха кърпа. Отвътре кецовете са покрити с микропореста сатенена материя, която още повече засилва чувството на комфорт. Стелката и езика са допълнително омекотени с подплата. Подметката е направена от гъвкав каучук, благодарение на което, вие се чувствате по-стабилни при всякакви условия. Кецовете са в черен цвят с интересен многоцветен принт. Подметката и райетата на ADIDAS са бели, а високо отстрани има бродирани надписи в зелен цвят.

Дамските кецове ADIDAS Originals Basket Profi са обичан от всички модел, който предлага комфорт, важни характеристики и ненадминат стил.


WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Черен
Пол: Жени
Материал: Текстил
Марка: Adidas
Тип Обувки: Кецове
Закопчаване: Връзки
Сезон: Пролет; Есен
Стил: Ежедневен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех