Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Дамските кецове ADIDAS Originals Basket Profi</strong> хвърлят нов и модерен поглед върху един изключително добре познат модел.<strong></strong></p> <p><strong>Дамските кецове ADIDAS Originals Basket Profi</strong> са изработени от 100% велур в горната част. Характерно за него е, че се получава при обработка на естествена кожа. Също така той се отличава с невероятна мекота и, че лесно се почиства със суха кърпа. Отвътре кецовете са покрити с микропореста сатенена материя, която още повече засилва чувството на комфорт. Стелката и езика са допълнително омекотени с подплата. Подметката е направена от гъвкав каучук, благодарение на което, вие се чувствате по-стабилни при всякакви условия. Кецовете са в наситен розов цвят. Подметката е бяла, а трите ленти, характерни за <strong>Adidas</strong> са в тъмносин цвят.<strong></strong></p> <p><strong>Дамските кецове ADIDAS Originals Basket Profi</strong> са обичан от всички модел, който предлага комфорт, важни характеристики и ненадминат стил.<br /><br /><br /><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong></p>
Model: 200713a
99.00 New

Дамски Кецове ADIDAS Originals Basket Profi

Този продукт вече не се предлага!
-40%
165.00
99.00лв.
Спестявате 66.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Дамските кецове ADIDAS Originals Basket Profi хвърлят нов и модерен поглед върху един изключително добре познат модел.

Дамските кецове ADIDAS Originals Basket Profi са изработени от 100% велур в горната част. Характерно за него е, че се получава при обработка на естествена кожа. Също така той се отличава с невероятна мекота и, че лесно се почиства със суха кърпа. Отвътре кецовете са покрити с микропореста сатенена материя, която още повече засилва чувството на комфорт. Стелката и езика са допълнително омекотени с подплата. Подметката е направена от гъвкав каучук, благодарение на което, вие се чувствате по-стабилни при всякакви условия. Кецовете са в наситен розов цвят. Подметката е бяла, а трите ленти, характерни за Adidas са в тъмносин цвят.

Дамските кецове ADIDAS Originals Basket Profi са обичан от всички модел, който предлага комфорт, важни характеристики и ненадминат стил.


WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Марка: Adidas
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех