Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Дамското яке ADIDAS Stella McCartney Warm Up Jacket </strong>е плод на сътрудничество между английската дизайнерка Стелла Макартни и <strong>adidas. </strong>Този факт автоматично го прави един от най-търсените продукти не само от спортистите, но и от любителите на модата.</p> <p>Якето е направено от невероятно леката <em>CLIMALITE </em>материя, която подпомага естествения контрол на влагата, а от там и телесната температура. Освен <em>CLIMALITE, </em>в състава му влиза и т.нар &bdquo;рипстоп&rdquo; полиестер, който от своя страна е изключително здрав и устойчив при дърпане и късане. Якето се характеризира със слоеста структура, която му придава свеж и модерен вид. Реглан ръкавите и високата яка затвърждават напълно този облик. От практична гледна точка, талията и яката са пригодени с връзки за пристягане, а джобовете и ръкавите с ципове. В цветово отношение, якето е семпло и универсално. С изключение на логото на <strong>adidas </strong>и надписа <em>Stella McCartney, </em>които са черни, всичко останало е бяло.</p> <p><strong>Дамското яке ADIDAS Stella McCartney Warm Up Jacket </strong>е единствено по рода си, и е онова нещо, с помощта на което, няма да бъдете просто една от многото.</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong></p>
Model: 200520
76.00 New

Дамско Яке ADIDAS Stella McCartney Warm Up Jacket

Този продукт вече не се предлага!
-44%
138.00
76.00лв.
Спестявате 62.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Дамското яке ADIDAS Stella McCartney Warm Up Jacket е плод на сътрудничество между английската дизайнерка Стелла Макартни и adidas. Този факт автоматично го прави един от най-търсените продукти не само от спортистите, но и от любителите на модата.

Якето е направено от невероятно леката CLIMALITE материя, която подпомага естествения контрол на влагата, а от там и телесната температура. Освен CLIMALITE, в състава му влиза и т.нар „рипстоп” полиестер, който от своя страна е изключително здрав и устойчив при дърпане и късане. Якето се характеризира със слоеста структура, която му придава свеж и модерен вид. Реглан ръкавите и високата яка затвърждават напълно този облик. От практична гледна точка, талията и яката са пригодени с връзки за пристягане, а джобовете и ръкавите с ципове. В цветово отношение, якето е семпло и универсално. С изключение на логото на adidas и надписа Stella McCartney, които са черни, всичко останало е бяло.

Дамското яке ADIDAS Stella McCartney Warm Up Jacket е единствено по рода си, и е онова нещо, с помощта на което, няма да бъдете просто една от многото.

 

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Марка: Adidas
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех