Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Дамската тениска ADIDAS Originals Ladies Skull T-Shirt </strong>е част от колекцията <strong>Originals</strong> на гигантите от <strong>Аdidas. </strong><br><br> Като тяхно творение, тениската показва качествена изработка, добър подбор на материали и интересен дизайн. Изработена е от 95% естествен памук и 5% еластан, което я прави много приятна на допир, удобна, и най-вече лесна за пране и поддръжка. Наред с всичко това не дразни кожата и е хипоалергенна. Интересното при модела са ръкавите, които в края си имат малки обърнати маншети.<br><br> <strong>Дамската тениска ADIDAS Originals Ladies Skull T-Shirt </strong>е основно бяла, но с цветен, с космически мотиви принт на череп отпред. Върху черепа централно е изобразен емблематичният за <strong>Аdidas Originals </strong>трилистник.<br><br> <strong>Дамската тениска ADIDAS Originals Ladies Skull T-Shirt </strong>е създадена, за да покаже какво точно означава оригинална дамска визия.<br><br> <br><br> <strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 200604
30.00 New

Дамска Тениска ADIDAS Originals Ladies Skull T-Shirt

Този продукт вече не се предлага!
-49%
59.00
30.00лв.
Спестявате 29.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Дамската тениска ADIDAS Originals Ladies Skull T-Shirt е част от колекцията Originals на гигантите от Аdidas.

Като тяхно творение, тениската показва качествена изработка, добър подбор на материали и интересен дизайн. Изработена е от 95% естествен памук и 5% еластан, което я прави много приятна на допир, удобна, и най-вече лесна за пране и поддръжка. Наред с всичко това не дразни кожата и е хипоалергенна. Интересното при модела са ръкавите, които в края си имат малки обърнати маншети.

Дамската тениска ADIDAS Originals Ladies Skull T-Shirt е основно бяла, но с цветен, с космически мотиви принт на череп отпред. Върху черепа централно е изобразен емблематичният за Аdidas Originals трилистник.

Дамската тениска ADIDAS Originals Ladies Skull T-Shirt е създадена, за да покаже какво точно означава оригинална дамска визия.



WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Марка: Adidas
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех