Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Дамският Комплект Клин/Бюстие EX FIT Training Kit Cartoons</strong> е едно изкушаващо, удобно и забележително предложение на марката, специално създадено за всяка една спортуваща дама.<br><br><strong>Дамският Комплект Клин/Бюстие EX FIT Training Kit Cartoons</strong> е изработено от висококачествени полиестерни и еластични материали, които не дразнят кожата, а позволяват на тялото да диша и да се движи свободно. Комплектът е в свеж и многоцветен дизайн. Дължината на клина е до под коляното. В горната част има ластик, който придържа клина плътно по краката, без да стяга. Гърба на бюстието е значително изрязан, което позволява свободното движение на ръцете. В долната част има ластик, който придържа бюстието плътно по тялото без да стяга и повдига гърдите.<br><br><strong>Дамският Комплект Клин/Бюстие EX FIT Training Kit Cartoons </strong>е чудесен начин да си осигурите необходимия комфорт и удобство и да изглеждате по един неотразим начин.<br><br><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM </strong>
Model: 503452
75.99 New

Дамски Комплект Клин/Бюстие EX FIT Training Kit Cartoons

Този продукт вече не се предлага!
-33%
114.99
75.99лв.
Спестявате 39.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Дамският Комплект Клин/Бюстие EX FIT Training Kit Cartoons е едно изкушаващо, удобно и забележително предложение на марката, специално създадено за всяка една спортуваща дама.

Дамският Комплект Клин/Бюстие EX FIT Training Kit Cartoons е изработено от висококачествени полиестерни и еластични материали, които не дразнят кожата, а позволяват на тялото да диша и да се движи свободно. Комплектът е в свеж и многоцветен дизайн. Дължината на клина е до под коляното. В горната част има ластик, който придържа клина плътно по краката, без да стяга. Гърба на бюстието е значително изрязан, което позволява свободното движение на ръцете. В долната част има ластик, който придържа бюстието плътно по тялото без да стяга и повдига гърдите.

Дамският Комплект Клин/Бюстие EX FIT Training Kit Cartoons е чудесен начин да си осигурите необходимия комфорт и удобство и да изглеждате по един неотразим начин.

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM
Цвят: Червен; Син
Спорт: Бягане; Фитнес
Пол: Жени
Материал: Еластан; Полиестер
Марка: Ex Fit
Тип Дрехи: Комплекти
Сезон: Пролет; Лято; Есен
Стил: Спортен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех