Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Дамският Панталон HEAD Vision W Betty SS16</strong> е специално създаден от известната марка за да осигури необходимото удобство за всяка дама.<br><br><strong>Дамският Панталон HEAD Vision W Betty SS16</strong> е изработен от висококачествени и еластични материали, които осигуряват необходимата циркулация на въздуха около краката. Технологиите, които са използвани при изработката на този модел къси панталони са: <strong>ERGOstretch</strong>, за осигуряване на максимална свобода при движение и специална, дишаща мрежа с <strong>ENDOdry</strong><strong></strong> технология, за контрол над влагата, отвеждане на потта навън и поддържане на краката сухи. <br><br><strong>Характеристики:</strong><br><br><ul><li> Tight FitСъдържание: 91% PES / 9% EL jersey</li><li>ERGOstretch</li><li>ENDOdry</li><li>3/4 дължина</li></ul>С <strong>Дамският Панталон HEAD Vision W Betty SS16</strong> ще вървите по пътя на победата освен с гордост и със стил!<br><br><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong>
Model: 503143
69.00 New

Дамски Панталон HEAD Vision W Betty SS16

Този продукт вече не се предлага!
69.00
69.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Дамският Панталон HEAD Vision W Betty SS16 е специално създаден от известната марка за да осигури необходимото удобство за всяка дама.

Дамският Панталон HEAD Vision W Betty SS16 е изработен от висококачествени и еластични материали, които осигуряват необходимата циркулация на въздуха около краката. Технологиите, които са използвани при изработката на този модел къси панталони са: ERGOstretch, за осигуряване на максимална свобода при движение и специална, дишаща мрежа с ENDOdry технология, за контрол над влагата, отвеждане на потта навън и поддържане на краката сухи.

Характеристики:

  • Tight FitСъдържание: 91% PES / 9% EL jersey
  • ERGOstretch
  • ENDOdry
  • 3/4 дължина
С Дамският Панталон HEAD Vision W Betty SS16 ще вървите по пътя на победата освен с гордост и със стил!

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM
Цвят: Сив
Спорт: Бягане; Йога; Тенис на Корт; Фитнес
Пол: Жени
Материал: Полиестер
Марка: Head
Тип Дрехи: Клинове
Сезон: Лято
Стил: Спортен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех