Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Дамският Клин EX FIT Legging Stones</strong> е едно изкушаващо, удобно и забележително предложение на марката, специално създадено за всяка една спортуваща дама.<br><br><strong>Дамският Клин EX FIT Legging Stones</strong> е изработено от висококачествени полиестерни и еластични материали, които не дразнят кожата, а позволяват на краката да дишат и да се движат свободно. Клинът е в свеж и многоцветен дизайн, наподобяващ шарката на подредени камъни. В горната част има ластик, който придържа клина плътно по краката, без да стяга.<br><br><strong>Дамският Клин EX FIT Legging Stones</strong> е чудесен начин да си осигурите необходимия комфорт и удобство и да изглеждате по един неотразим начин.<br><strong><br>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM </strong>
Model: 503468
54.99 New

Дамски Клин EX FIT Legging Stones

Този продукт вече не се предлага!
-20%
69.00
54.99лв.
Спестявате 14.01лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Дамският Клин EX FIT Legging Stones е едно изкушаващо, удобно и забележително предложение на марката, специално създадено за всяка една спортуваща дама.

Дамският Клин EX FIT Legging Stones е изработено от висококачествени полиестерни и еластични материали, които не дразнят кожата, а позволяват на краката да дишат и да се движат свободно. Клинът е в свеж и многоцветен дизайн, наподобяващ шарката на подредени камъни. В горната част има ластик, който придържа клина плътно по краката, без да стяга.

Дамският Клин EX FIT Legging Stones е чудесен начин да си осигурите необходимия комфорт и удобство и да изглеждате по един неотразим начин.

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM
Цвят: Бял; Черен
Спорт: Бягане; Фитнес
Пол: Жени
Материал: Еластан; Полиестер
Марка: Ex Fit
Тип Дрехи: Клинове
Сезон: Пролет; Лято; Есен
Стил: Спортен
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех