Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Дамската блуза ADIDAS Originals Ladies Crew Sweat Shirt </strong>е модел представящ марката в една по-различна &nbsp;и далеч по-модерна светлина.</p> <p>В състава ѝ влизат два вида материали &ndash; памук и полиестер в съотношение 80% към 20%. И двете тъкани се характеризират с много предимства, като основните са удобство, лекота и мекота. Наред с това, поддръжката ѝ е максимално улеснена, тъй като не се мачка, трудно се цапа и е подходяща за машинно пране. Силуета на блузата е запазен класически за колекцията <strong>Originals</strong> на <strong>ADIDAS</strong>, но с малки подобрения. Кройката е свободна по тялото, като на гърба от край до край има масивен открит цип. Ръкавите и талията са направени от ластични рипсени маншети с цел оптимално удобство и сигурност. Цвета на блузата е млечно сив, а около ръкавите има открити бели шевове. Логото и името на производителя разположени отпред на гърдите също са бели.</p> <p><strong>Дамската блуза ADIDAS Originals Ladies Crew Sweat Shirt</strong> олицетворява последните модни тенденции сред дамското спортно облекло.</p> <p>&nbsp;</p> <p>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</p>
Model: 200710
49.50 New

Дамска Блуза ADIDAS Originals Ladies Crew Sweat Shirt

Този продукт вече не се предлага!
-50%
99.00
49.50лв.
Спестявате 49.50лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Дамската блуза ADIDAS Originals Ladies Crew Sweat Shirt е модел представящ марката в една по-различна  и далеч по-модерна светлина.

В състава ѝ влизат два вида материали – памук и полиестер в съотношение 80% към 20%. И двете тъкани се характеризират с много предимства, като основните са удобство, лекота и мекота. Наред с това, поддръжката ѝ е максимално улеснена, тъй като не се мачка, трудно се цапа и е подходяща за машинно пране. Силуета на блузата е запазен класически за колекцията Originals на ADIDAS, но с малки подобрения. Кройката е свободна по тялото, като на гърба от край до край има масивен открит цип. Ръкавите и талията са направени от ластични рипсени маншети с цел оптимално удобство и сигурност. Цвета на блузата е млечно сив, а около ръкавите има открити бели шевове. Логото и името на производителя разположени отпред на гърдите също са бели.

Дамската блуза ADIDAS Originals Ladies Crew Sweat Shirt олицетворява последните модни тенденции сред дамското спортно облекло.

 

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Марка: Adidas
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех