Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Приборите За Хранене REAL MADRID 2PC Cutlery Set</strong> са нов продукт, чрез който испанският отбор цели да ни покаже, че може да се очакват изненади от тях, не само на терена. Приборите са подходящ подарък за най-малките фенове на <strong>Реал Мадрид</strong>.<br><strong></strong><br><br> <strong>Приборите За Хранене REAL MADRID 2PC Cutlery Set</strong> включват вилица и лъжица, изработени от здрав, пластмасов материал, който съответства на абсолютно всички стандарти за здравна безопасност. На тях е изобразено логото на "<strong>Белия балет</strong>".<br><ul><li></li><li><strong>Размер: </strong>14 см</li></ul><br><strong>Приборите За Хранене REAL MADRID 2PC Cutlery Set</strong> са подходящ начин да направите храненето на Вашето дете по-забавно, интересно и различно.<br><br>Официално лицензиран продукт<br><br><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 501430
9.99 New

Прибори За Хранене REAL MADRID 2PC Cutlery Set

Промо
- 0%
9.99
9.99лв.
Спестявате 0.00лв
зареждане
Ако имаш профил, ще спечелиш 0.10 лв. виртуални пари
Успех

Поръчай с един клик! Избери размер, въведи си телефонния номер и ние ще се свържем с теб за поръчка!

зареждане
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Приборите За Хранене REAL MADRID 2PC Cutlery Set са нов продукт, чрез който испанският отбор цели да ни покаже, че може да се очакват изненади от тях, не само на терена. Приборите са подходящ подарък за най-малките фенове на Реал Мадрид.


Приборите За Хранене REAL MADRID 2PC Cutlery Set включват вилица и лъжица, изработени от здрав, пластмасов материал, който съответства на абсолютно всички стандарти за здравна безопасност. На тях е изобразено логото на "Белия балет".
  • Размер: 14 см

Приборите За Хранене REAL MADRID 2PC Cutlery Set са подходящ начин да направите храненето на Вашето дете по-забавно, интересно и различно.

Официално лицензиран продукт

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Бял
Пол: Момче; Момиче
Отбор: Реал Мадрид
Материал: Пластмаса
Тип Аксесоари: Бебешки
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех