Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Приборите За Хранене BARCELONA 2PC Cutlery Set</strong> са нов продукт, чрез който испанският отбор цели да ни покаже, че може да се очакват изненади от тях, не само на терена. Приборите са подходящ подарък за най-малките фенове на <strong>Барселона</strong>.<br><br> <strong>Приборите За Хранене BARCELONA 2PC Cutlery Set</strong> включват вилица и лъжица, изработени от здрав, пластмасов материал, който съответства на абсолютно всички стандарти за здравна безопасност. На тях е изобразено многократно логото на "<strong>Каталунците</strong>".<strong></strong><br><br> <strong>Размер:</strong> 14 см<br><br><strong>Приборите За Хранене BARCELONA 2PC Cutlery Set</strong> са подходящ начин, да направите храненето на Вашето дете по-забавно, интересно и различно.<br><br> <br>Официално лицензиран продукт<br><br><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 501418
10.00 New

Прибори За Хранене BARCELONA 2PC Cutlery Set

Този продукт вече не се предлага!
10.00
10.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Приборите За Хранене BARCELONA 2PC Cutlery Set са нов продукт, чрез който испанският отбор цели да ни покаже, че може да се очакват изненади от тях, не само на терена. Приборите са подходящ подарък за най-малките фенове на Барселона.

Приборите За Хранене BARCELONA 2PC Cutlery Set включват вилица и лъжица, изработени от здрав, пластмасов материал, който съответства на абсолютно всички стандарти за здравна безопасност. На тях е изобразено многократно логото на "Каталунците".

Размер: 14 см

Приборите За Хранене BARCELONA 2PC Cutlery Set са подходящ начин, да направите храненето на Вашето дете по-забавно, интересно и различно.


Официално лицензиран продукт

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Бял
Пол: Момче; Момиче
Отбор: Барселона
Материал: Пластмаса
Тип Аксесоари: Бебешки
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех