Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Плакатът REAL MADRID Poster Casillas</strong> е чудесна добавка към колекцията на малки и големи фенове и любители на отбора и играта на <strong>"Белия балет".</strong> С негова помощ ще имате възможността да покажете любовта си към испанския клуб по интересен и същевременно сигурен начин.</p> <p><strong>Характеристики:</strong></p> <p>На плаката e изобразен една от звездите и идол на феновете на&nbsp; <strong>FC REAL MADRID </strong>&ndash; Икер Касияс, а за фон е използван Сантяго Бернабеу. Постера се предлага навит на роло, поставен в дебел и здрав картонен цилиндър, който го предпазва от увреждане при транспортиране.</p> <p><strong>Материали: </strong>Плътна, здрава, гланцирана хартия.</p> <p><br /><strong>Размери: </strong>Височина - 91,5 см; Ширина - 61 см.</p> <p>Официално лицензиран продукт.</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong></p>
Model: 501183
10.00 New

Плакат REAL MADRID Poster Casillas

Този продукт вече не се предлага!
10.00
10.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Плакатът REAL MADRID Poster Casillas е чудесна добавка към колекцията на малки и големи фенове и любители на отбора и играта на "Белия балет". С негова помощ ще имате възможността да покажете любовта си към испанския клуб по интересен и същевременно сигурен начин.

Характеристики:

На плаката e изобразен една от звездите и идол на феновете на  FC REAL MADRID – Икер Касияс, а за фон е използван Сантяго Бернабеу. Постера се предлага навит на роло, поставен в дебел и здрав картонен цилиндър, който го предпазва от увреждане при транспортиране.

Материали: Плътна, здрава, гланцирана хартия.


Размери: Височина - 91,5 см; Ширина - 61 см.

Официално лицензиран продукт.

 

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Отбор: Реал Мадрид
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех