Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Бебешката Чаша REAL MADRID Infant Training Mug </strong>е продукт предназначен за най-малките фенове на отбора. Чашата е удобна, лека и практична.<br><br> <strong>Бебешката Чаша REAL MADRID Infant Training Mug</strong> е изработена от полипропилен (вид пластмаса). Материалите, с които е изработена я правят добър изолатор, с отлична здравина и съответстват на абсолютно всички стандарти за здравна безопасност. Има две дръжки от ляво и дясно, които я правят изключително удобна за ползване, бяла капачка с издадена част, на която има три малки дупки, за течността. Чашата е оцветена в свеж, морски син цвят и е изобразено логото на "<strong>Белия бале</strong>т" в атрактивни цветове. Практичните и размери я правят удобна за носене във всяка една чанта.<br><br> <strong>Размери:</strong> 8,5 х 7 см<br><br> Осигурете удобство на Вас и Вашето дете с <strong>Бебешката Чаша REAL MADRID Infant Training Mug</strong>.<br><br>Официално лицензиран продукт<br><br><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 501424
15.00 New

Бебешка Чаша REAL MADRID Infant Training Mug

Този продукт вече не се предлага!
15.00
15.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Бебешката Чаша REAL MADRID Infant Training Mug е продукт предназначен за най-малките фенове на отбора. Чашата е удобна, лека и практична.

Бебешката Чаша REAL MADRID Infant Training Mug е изработена от полипропилен (вид пластмаса). Материалите, с които е изработена я правят добър изолатор, с отлична здравина и съответстват на абсолютно всички стандарти за здравна безопасност. Има две дръжки от ляво и дясно, които я правят изключително удобна за ползване, бяла капачка с издадена част, на която има три малки дупки, за течността. Чашата е оцветена в свеж, морски син цвят и е изобразено логото на "Белия балет" в атрактивни цветове. Практичните и размери я правят удобна за носене във всяка една чанта.

Размери: 8,5 х 7 см

Осигурете удобство на Вас и Вашето дете с Бебешката Чаша REAL MADRID Infant Training Mug.

Официално лицензиран продукт

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Светлосин
Пол: Момче; Момиче
Отбор: Реал Мадрид
Материал: Пластмаса
Тип Аксесоари: Бебешки
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех