Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Вратарските Ръкавици REUSCH Receptor Pro M1 Special</strong> са създадени, за да осигурят Вашето безпогрешно представяне по време на всякакви условия-мокри и сухи. Вградената подплънка и завишената устойчивост на износване, ще Ви донесат комфорт и защита в изобилие, така че с тези ръкавици сте готови да се изправите пред всички противници.<strong> </strong><br><br> <strong> </strong><strong>Вратарските Ръкавици REUSCH Receptor Pro M1 Special</strong> са с прочутата вече <strong>Pro Flex</strong> технология, даваща отлична гъвкавост, която е толкова нужна за Вашето представяне. Комбинация от натурален и синтетичен латекс, като резултатът е осезаемо мека длан. <strong>Special Surround Cut</strong> за отличен контрол над топката.<strong> 3D Thumb Crotch</strong> технология, която премахва досадните шевове между показалеца и палеца за повече гъвкавост. <strong>Rolled Thumb</strong> за завишен контрол. <strong>Pro latex</strong> в задната част за защита и комфорт. <strong>AirVentSystem</strong> за максимална вентилация в самата ръкавица и предпазване от потене.<strong> Ergonomic Support System ESS</strong>, чрез която ръкавицата анатомично се напасва по ръката.<strong>Thumbflex </strong>технология, включваща наличието на специална ликра в зоната между палеца и дланта за повече стабилност и предотвратяване на износването на латекса. <strong>Pull Loop</strong> технология за лесно и бързо слагане и сваляне. Еластичен маншет за плътно пристягане. Изумителен външен вид в зелено, черно и бяло, създаден специално за "извънземни" играчи.<br><br> Бъдете на върха, бъдете с <strong>вратарските ръкавици REUSCH Receptor Pro M1 Special !</strong><br><br> <br><br> <strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM<br></strong><br><br>
Model: 401820
159.00 New

Вратарски Ръкавици REUSCH Receptor Pro M1 Special SS15

Този продукт вече не се предлага!
159.00
159.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Вратарските Ръкавици REUSCH Receptor Pro M1 Special са създадени, за да осигурят Вашето безпогрешно представяне по време на всякакви условия-мокри и сухи. Вградената подплънка и завишената устойчивост на износване, ще Ви донесат комфорт и защита в изобилие, така че с тези ръкавици сте готови да се изправите пред всички противници.

Вратарските Ръкавици REUSCH Receptor Pro M1 Special са с прочутата вече Pro Flex технология, даваща отлична гъвкавост, която е толкова нужна за Вашето представяне. Комбинация от натурален и синтетичен латекс, като резултатът е осезаемо мека длан. Special Surround Cut за отличен контрол над топката. 3D Thumb Crotch технология, която премахва досадните шевове между показалеца и палеца за повече гъвкавост. Rolled Thumb за завишен контрол. Pro latex в задната част за защита и комфорт. AirVentSystem за максимална вентилация в самата ръкавица и предпазване от потене. Ergonomic Support System ESS, чрез която ръкавицата анатомично се напасва по ръката.Thumbflex технология, включваща наличието на специална ликра в зоната между палеца и дланта за повече стабилност и предотвратяване на износването на латекса. Pull Loop технология за лесно и бързо слагане и сваляне. Еластичен маншет за плътно пристягане. Изумителен външен вид в зелено, черно и бяло, създаден специално за "извънземни" играчи.

Бъдете на върха, бъдете с вратарските ръкавици REUSCH Receptor Pro M1 Special !WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM


Цвят: Зелен
Спорт: Футбол
Пол: Мъже
Материал: EVA Пяна
Марка: Reusch
Тип Аксесоари: Вратарски Ръкавици
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех