Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Вратарските Ръкавици REUSCH Receptor Pro G2 SS15</strong> са част от чисто новата колекция на всеизвестната марка. Характеризират се с подобрена, хващаща окото външност и безброй технологии, които ще Ви помогнат по пътя към върха.<br><strong>Вратарските Ръкавици REUSCH Receptor Pro G2 SS15</strong> са с длани, изработени от <strong>G2 Ultrasoft </strong>латекс, който е последната изработка на <strong>Reusch</strong>. Подходящ за употреба при всякакви времеви условия-мокри и сухи. Допълнителни компоненти засилват издръжливостта на ръкавиците. <strong>3D Thumb Crotch</strong> технология се забелязва в пространството между показалеца и палеца, където са премахнати досадните шевове в тази област. Тя дава повишен комфорт и ергономична гъвкавост на палеца. В същото време <strong>Rolled Thumb</strong> увеличава контакта на латекса с топката, а оттам и контрола над нея. Корпусът е<strong> Expanse Cut </strong>, който се характеризира с външни шевове, увеличаващо количеството латекс в дланта и повърхността на сцепление. Горната повърхност е изработена от <strong>Pro latex</strong>, който дава както добра защита и повече контрол. <strong>AirVentSystem</strong> се грижи за максимална вентилация вътре. <strong>Pro Flex </strong>технология за гъвкавост.<strong> </strong>Удобно закопчаване с маншет и текстилни ленти, регулируеми за лично усобство.<strong> Pull Loop</strong> за лесно слагане и сваляне. И ако това не е достатъчно, за да Ви впечатли-вижте изумителната външност на тези ръкавици. Впечатляващо съчетание на зелено, черно и бяло с надписи <strong>REUSCH </strong>на дланите и пръстите.<br><br> Играйте, като професионалисти с <strong>вратарските ръкавици REUSCH Receptor Pro G2 SS15 </strong><strong>!</strong><br><br> <br><br> <strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 401823
169.00 New

Вратарски Ръкавици REUSCH Receptor Pro G2 SS15

Този продукт вече не се предлага!
169.00
169.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Вратарските Ръкавици REUSCH Receptor Pro G2 SS15 са част от чисто новата колекция на всеизвестната марка. Характеризират се с подобрена, хващаща окото външност и безброй технологии, които ще Ви помогнат по пътя към върха.
Вратарските Ръкавици REUSCH Receptor Pro G2 SS15 са с длани, изработени от G2 Ultrasoft латекс, който е последната изработка на Reusch. Подходящ за употреба при всякакви времеви условия-мокри и сухи. Допълнителни компоненти засилват издръжливостта на ръкавиците. 3D Thumb Crotch технология се забелязва в пространството между показалеца и палеца, където са премахнати досадните шевове в тази област. Тя дава повишен комфорт и ергономична гъвкавост на палеца. В същото време Rolled Thumb увеличава контакта на латекса с топката, а оттам и контрола над нея. Корпусът е Expanse Cut , който се характеризира с външни шевове, увеличаващо количеството латекс в дланта и повърхността на сцепление. Горната повърхност е изработена от Pro latex, който дава както добра защита и повече контрол. AirVentSystem се грижи за максимална вентилация вътре. Pro Flex технология за гъвкавост. Удобно закопчаване с маншет и текстилни ленти, регулируеми за лично усобство. Pull Loop за лесно слагане и сваляне. И ако това не е достатъчно, за да Ви впечатли-вижте изумителната външност на тези ръкавици. Впечатляващо съчетание на зелено, черно и бяло с надписи REUSCH на дланите и пръстите.

Играйте, като професионалисти с вратарските ръкавици REUSCH Receptor Pro G2 SS15 !WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Зелен
Спорт: Футбол
Пол: Мъже
Материал: EVA Пяна
Марка: Reusch
Тип Аксесоари: Вратарски Ръкавици
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех