Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Волейболната Топка MIKASA Volleyball MVT370 </strong>е един топ модел с иновативен дизайн, подходяща както за тренировки, така и за състезания. Одобрена от Международната волейболна федерация.<strong> </strong><br><br> <strong>Волейболната Топка MIKASA Volleyball MVT370 </strong>е 100 гр по-тежка от другите стандартни 5-ти размер топки - 370гр.<br>Изработена от висококачествена издръжлива изкуствена кожа, изключително мека при допир с кожата и водоустойчива, за да запазва лекотата си при всякакви условия. Стабилизираща система за перфектна траектория. Вложка от вътрешна пяна за максимално ускорение. 8-панелен дизайн за по-добър контакт и цветова ориентираност в жълто и синьо: цветовете, които се различават най-бързо от човешкото око за светкавична реакция от страна на играча.<br><br> Бъдете победители с <strong>волейболната топка MIKASA Volleyball MVT370!</strong><br><br> <br><br> <strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM<br></strong><br><br>
Model: 401711
129.90 New

Волейболна Топка MIKASA Volleyball MVT370

Този продукт вече не се предлага!
129.90
129.90лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Волейболната Топка MIKASA Volleyball MVT370 е един топ модел с иновативен дизайн, подходяща както за тренировки, така и за състезания. Одобрена от Международната волейболна федерация.

Волейболната Топка MIKASA Volleyball MVT370 е 100 гр по-тежка от другите стандартни 5-ти размер топки - 370гр.
Изработена от висококачествена издръжлива изкуствена кожа, изключително мека при допир с кожата и водоустойчива, за да запазва лекотата си при всякакви условия. Стабилизираща система за перфектна траектория. Вложка от вътрешна пяна за максимално ускорение. 8-панелен дизайн за по-добър контакт и цветова ориентираност в жълто и синьо: цветовете, които се различават най-бързо от човешкото око за светкавична реакция от страна на играча.

Бъдете победители с волейболната топка MIKASA Volleyball MVT370!WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM


Цвят: Син; Жълт
Спорт: Волейбол
Пол: Мъже; Жени
Материал: Еко Кожа
Марка: Mikasa
Тип Аксесоари: Топки
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех