Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Волейболната Топка MIKASA FiVB Official Beach Volleyball VLS300</strong> е официалната топка за игра на световната федерация по волейбол. Трудно е да се докажеш, като най-добрия производител в плажния волейбол, но <strong>Микаса</strong> го правят. И още как.<br><br> <strong> </strong><strong>Волейболната Топка MIKASA FiVB Official Beach Volleyball VLS300</strong> е продукт на последни технологични нововъведения за перфектно маневриране, с цел игра за "златен медал". Присъединете се към отбора на най-добрите играчи и вземете своята <strong>VLS300</strong>. Официален 5-ти размер. Подобрена нова мека горна част. Доказан контрол при подаване и удряне. Двойна платнена основа за постигане на най-добра форма. Десет панелен дизайн. Доказана водоустойчивост за постоянна лекота. Атрактивна цветова комбинация от синьо, жълто и бяло, с надпис "<strong>Beach Champ</strong>" за постигане на отличителен визуален ефект.<br><br> Доверете се най-доброто с <strong>волейболната топка MIKASA FiVB Official Beach Volleyball VLS300 !</strong><br><br> <br><br> <strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM<br></strong><br><br>
Model: 400169
149.90 New

Волейболна Топка MIKASA FiVB Official Beach Volleyball VLS300

Този продукт вече не се предлага!
149.90
149.90лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Волейболната Топка MIKASA FiVB Official Beach Volleyball VLS300 е официалната топка за игра на световната федерация по волейбол. Трудно е да се докажеш, като най-добрия производител в плажния волейбол, но Микаса го правят. И още как.

Волейболната Топка MIKASA FiVB Official Beach Volleyball VLS300 е продукт на последни технологични нововъведения за перфектно маневриране, с цел игра за "златен медал". Присъединете се към отбора на най-добрите играчи и вземете своята VLS300. Официален 5-ти размер. Подобрена нова мека горна част. Доказан контрол при подаване и удряне. Двойна платнена основа за постигане на най-добра форма. Десет панелен дизайн. Доказана водоустойчивост за постоянна лекота. Атрактивна цветова комбинация от синьо, жълто и бяло, с надпис "Beach Champ" за постигане на отличителен визуален ефект.

Доверете се най-доброто с волейболната топка MIKASA FiVB Official Beach Volleyball VLS300 !WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM


Цвят: Бял; Син; Жълт
Спорт: Волейбол
Пол: Мъже; Жени
Материал: Еко Кожа
Марка: Mikasa
Тип Аксесоари: Топки
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех