Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Очилата За Плуване MAXIMA Swimming Glasses UV Protection</strong> са с хидродинамичен дизайн, което ги прави подходящи за състезатели и за всички любители на водния свят.<br><br><strong>Очилата За Плуване MAXIMA Swimming Glasses UV Protection</strong> се закрепват с две, здрави, силиконови и много удобни каишки, с лесна настройка за регулиране. Поликарбонатните лещи са тъмни, което ги прави подходящи за използване при по-ярка светлина. Очилата имат UV защита и система против изпотяване, което осигурява много добро виждане под вода. Изключително удобен модел, много добро пасване към лицето, без да стяга. В комплекта са включени освен очилата за плуване, тапи за уши и калъфче за съхранение и пренасяне на очилата.<br><br><ul><li><strong>Размери на маската на очилата: </strong>4,5 х 15 см.<strong></strong><strong></strong><strong></strong><strong></strong></li><li><strong>Тегло</strong>: 35гр.</li></ul>Потопете се в нов, по-различен и интересен свят с <strong>Очилата За Плуване MAXIMA Swimming Glasses UV Protection</strong>.<br><br><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong>
Model: 502758
4.00 New

Очила За Плуване MAXIMA Swimming Glasses UV Protection

Промо
4.00
4.00лв.
Спестявате 0.00лв
зареждане
Ако имаш профил, ще спечелиш 0.04 лв. виртуални пари
Успех

Поръчай с един клик! Избери размер, въведи си телефонния номер и ние ще се свържем с теб за поръчка!

зареждане
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Очилата За Плуване MAXIMA Swimming Glasses UV Protection са с хидродинамичен дизайн, което ги прави подходящи за състезатели и за всички любители на водния свят.

Очилата За Плуване MAXIMA Swimming Glasses UV Protection се закрепват с две, здрави, силиконови и много удобни каишки, с лесна настройка за регулиране. Поликарбонатните лещи са тъмни, което ги прави подходящи за използване при по-ярка светлина. Очилата имат UV защита и система против изпотяване, което осигурява много добро виждане под вода. Изключително удобен модел, много добро пасване към лицето, без да стяга. В комплекта са включени освен очилата за плуване, тапи за уши и калъфче за съхранение и пренасяне на очилата.

  • Размери на маската на очилата: 4,5 х 15 см.
  • Тегло: 35гр.
Потопете се в нов, по-различен и интересен свят с Очилата За Плуване MAXIMA Swimming Glasses UV Protection.

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM
Цвят: Черен
Спорт: Плуване
Пол: Мъже; Жени; Момче; Момиче
Материал: Пластмаса; Силикон
Марка: Maxima
Тип Аксесоари: Очила За Плуване
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех