Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Очилата За Плуване ARENA X-Vision Mirror SS13</strong> са с хидродинамичен дизайн, което ги прави подходящи за всички любители на водния свят. Моделът се отличава с огледално покритие на лещите, подобрено предно виждане и стилен дизайн.<br><br> <strong>Очилата За Плуване ARENA X-Vision Mirror SS13 </strong>се закрепват с здрава, силиконова каишка, с лесна, настройка за регулиране - RFA. Имат мост на носа, който подлежи на регулиране до 5 позиции. Лещите са разделени,огледални и са изработени от поликарбонат. Очилата имат UV защита и система против изпотяване, което осигурява много добро виждане под вода. Изключително удобен модел, с отлично уплътнение от мек силикон, много добро пасване към лицето, без да стягат.<br><br> Потопете се в един нов, по-различен и интересен свят с <strong>Очилата За Плуване ARENA X-Vision Mirror SS13</strong>.<br><br> <br><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 401237a
46.00 New

Очила За Плуване ARENA X-Vision Mirror SS15

Този продукт вече не се предлага!
-11%
52.00
46.00лв.
Спестявате 6.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Очилата За Плуване ARENA X-Vision Mirror SS13 са с хидродинамичен дизайн, което ги прави подходящи за всички любители на водния свят. Моделът се отличава с огледално покритие на лещите, подобрено предно виждане и стилен дизайн.

Очилата За Плуване ARENA X-Vision Mirror SS13 се закрепват с здрава, силиконова каишка, с лесна, настройка за регулиране - RFA. Имат мост на носа, който подлежи на регулиране до 5 позиции. Лещите са разделени,огледални и са изработени от поликарбонат. Очилата имат UV защита и система против изпотяване, което осигурява много добро виждане под вода. Изключително удобен модел, с отлично уплътнение от мек силикон, много добро пасване към лицето, без да стягат.

Потопете се в един нов, по-различен и интересен свят с Очилата За Плуване ARENA X-Vision Mirror SS13.


WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Син
Спорт: Плуване
Пол: Мъже; Жени
Материал: Пластмаса; Силикон
Марка: Arena
Тип Аксесоари: Очила За Плуване
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех