Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Очилата За Плуване ARENA Swedix Mirror SS15 </strong>са с хидродинамичен дизайн, което ги прави подходящи за всички любители на водния свят от мъжки и женски пол. Моделът се отличава с огледални лещи.<br><br> <strong>Очилата За Плуване ARENA Swedix Mirror SS15 </strong>са с класическа форма. Закрепват се с две здрави, тънки, силиконови каишки, с лесна настройка за регулиране. Разполагат с подложка на моста на носа - <strong>Swedish-type</strong>. Лещите са огледални и са изработени от поликарбонат. Очилата имат система против изпотяване, което осигурява много добро виждане под вода и UV защита. Изключително удобни и меки, много добро пасване към лицето, без да стягат.<br><br>Потопете се в нов, по-различен и интересен свят с <strong>Очилата За Плуване ARENA Swedix Mirror SS15</strong>.<br><br> <br><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 401226b
45.00 New

Очила За Плуване ARENA Swedix Mirror SS15

Този продукт вече не се предлага!
45.00
45.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Очилата За Плуване ARENA Swedix Mirror SS15 са с хидродинамичен дизайн, което ги прави подходящи за всички любители на водния свят от мъжки и женски пол. Моделът се отличава с огледални лещи.

Очилата За Плуване ARENA Swedix Mirror SS15 са с класическа форма. Закрепват се с две здрави, тънки, силиконови каишки, с лесна настройка за регулиране. Разполагат с подложка на моста на носа - Swedish-type. Лещите са огледални и са изработени от поликарбонат. Очилата имат система против изпотяване, което осигурява много добро виждане под вода и UV защита. Изключително удобни и меки, много добро пасване към лицето, без да стягат.

Потопете се в нов, по-различен и интересен свят с Очилата За Плуване ARENA Swedix Mirror SS15.


WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Черен
Спорт: Плуване
Пол: Мъже; Жени
Материал: Пластмаса; Силикон
Марка: Arena
Тип Аксесоари: Очила За Плуване
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех