Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Очилата за Плуване ARENA Pure Mirror FW12-13</strong> са с хидродинамичен дизайн, което ги прави подходящи за всички любители на водния свят. Този модел се отличава с по-голямо уплътнение, което придава максимален комфорт.</p> <p><strong>Очилата за Плуване ARENA Pure Mirror FW12-13</strong> се закрепват с здрави, силиконови каишки, с лесна, настройка за регулиране. Имат мост на носа, който подлежи на регулиране до 4 позиции. Лещите са огледални, с тънко TPR покритие върху тях и са изработени от поликарбонат. Изключително удобен модел, с отлично уплътнение от мек силикон, много добро пасване към лицето, без да стягат.</p> <p>Потопете се в един нов, по-различен и интересен свят с<strong> Очилата за Плуване ARENA Pure Mirror FW12-13</strong>.<br /><br />&nbsp;<br /><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong></p>
Model: 401249a
34.00 New

Очила За Плуване ARENA Pure Mirror FW12-13

Този продукт вече не се предлага!
-10%
38.00
34.00лв.
Спестявате 4.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Очилата за Плуване ARENA Pure Mirror FW12-13 са с хидродинамичен дизайн, което ги прави подходящи за всички любители на водния свят. Този модел се отличава с по-голямо уплътнение, което придава максимален комфорт.

Очилата за Плуване ARENA Pure Mirror FW12-13 се закрепват с здрави, силиконови каишки, с лесна, настройка за регулиране. Имат мост на носа, който подлежи на регулиране до 4 позиции. Лещите са огледални, с тънко TPR покритие върху тях и са изработени от поликарбонат. Изключително удобен модел, с отлично уплътнение от мек силикон, много добро пасване към лицето, без да стягат.

Потопете се в един нов, по-различен и интересен свят с Очилата за Плуване ARENA Pure Mirror FW12-13.

 
WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Марка: Arena
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех