Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Очилата За Плуване ARENA Orbit Small</strong> са с хидродинамичен дизайн, което ги прави подходящи за всички юноши любители на водния свят и представителите на женския пол. Моделът се отличава с широк зрителен ъгъл.<br><br> <strong>Очилата За Плуване ARENA Orbit Small </strong>се закрепват с двойна, здрава, силиконова каишка, с лесна настойка за регулиране - Adjust Contol System странично закопчаване. Има метално покритие на рамката. Лещите са изработели от поликарбонат и са меки и огънати, с широк зрителен ъгъл. Очилата имат UV защита и система против изпотяване, което осигурява много добро виждане под вода. Изключително удобен модел, много добро пасване към лицето, без да стяга.<br><br>Потопете се в нов, по-различен и интересен свят с <strong>Очилата За Плуване ARENA Orbit Small</strong>.<br><br> <br><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 401259a
39.00 New

Очила За Плуване ARENA Orbit Small

Този продукт вече не се предлага!
39.00
39.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Очилата За Плуване ARENA Orbit Small са с хидродинамичен дизайн, което ги прави подходящи за всички юноши любители на водния свят и представителите на женския пол. Моделът се отличава с широк зрителен ъгъл.

Очилата За Плуване ARENA Orbit Small се закрепват с двойна, здрава, силиконова каишка, с лесна настойка за регулиране - Adjust Contol System странично закопчаване. Има метално покритие на рамката. Лещите са изработели от поликарбонат и са меки и огънати, с широк зрителен ъгъл. Очилата имат UV защита и система против изпотяване, което осигурява много добро виждане под вода. Изключително удобен модел, много добро пасване към лицето, без да стяга.

Потопете се в нов, по-различен и интересен свят с Очилата За Плуване ARENA Orbit Small.


WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Бял; Син
Спорт: Плуване
Пол: Мъже; Жени
Материал: Пластмаса; Силикон
Марка: Arena
Тип Аксесоари: Очила За Плуване
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех