Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Очилата За Плуване ARENA Imax Pro Mirror SS14</strong> са с хидродинамичен дизайн, което ги прави подходящи за всички любители на водния свят от мъжки и женски пол. Моделът се отличава с панорамно виждане.<br><br><strong>Очилата За Плуване ARENA Imax Pro Mirror SS14</strong> се закрепват с здрава, силиконова каишка, с лесна, странична настройка за регулиране - ACS странично закопчаване. Имат мост на носа, който подлежи на регулиране. Лещите са извити,огледални и са изработени от поликарбонат. Очилата имат система против изпотяване, което осигурява много добро виждане под вода. Изключително удобни и меки, много добро пасване към лицето, без да стягат.<br><br>Потопете се в нов, по-различен и интересен свят с <strong>Очилата За Плуване ARENA Imax Pro Mirror SS14</strong>.<br><br> <br><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 401256a
59.00 New

Очила За Плуване ARENA Imax Pro Mirror SS14

Този продукт вече не се предлага!
59.00
59.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Очилата За Плуване ARENA Imax Pro Mirror SS14 са с хидродинамичен дизайн, което ги прави подходящи за всички любители на водния свят от мъжки и женски пол. Моделът се отличава с панорамно виждане.

Очилата За Плуване ARENA Imax Pro Mirror SS14 се закрепват с здрава, силиконова каишка, с лесна, странична настройка за регулиране - ACS странично закопчаване. Имат мост на носа, който подлежи на регулиране. Лещите са извити,огледални и са изработени от поликарбонат. Очилата имат система против изпотяване, което осигурява много добро виждане под вода. Изключително удобни и меки, много добро пасване към лицето, без да стягат.

Потопете се в нов, по-различен и интересен свят с Очилата За Плуване ARENA Imax Pro Mirror SS14.


WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Черен
Спорт: Плуване
Пол: Мъже; Жени
Материал: Пластмаса; Силикон
Марка: Arena
Тип Аксесоари: Очила За Плуване
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех