Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Очилата За Плуване ARENA Fastlane</strong> са подходящи за всички любители на водния свят и трениращи спорта. Моделът се отличава с много добри оптични свойства,което му придава изключителна визия.<br><br> <strong>Очилата За Плуване ARENA Fastlane</strong> се закрепват с здрави, силиконови каишки, с лесна настройка за регулиране. Очилата имат UV защита и система против изпотяване, което осигурява много добро виждане под вода и рамка с нисък профил - TPR (Thermo Plastic Rubber). Очилата разполагат с мост за носа, който подлежи на ръчно регулиране. Лещите са с нисък профил и са изработени от поликарбонат. Изключително удобен модел, много добро пасване към лицето, без да стяга.<br><br>Потопете се в един нов, по-различен и интересен свят с <strong>Очилата За Плуване ARENA Fastlane</strong>.<br><br><br><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 401389
34.00 New

Очила За Плуване ARENA Fastlane

Този продукт вече не се предлага!
34.00
34.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Очилата За Плуване ARENA Fastlane са подходящи за всички любители на водния свят и трениращи спорта. Моделът се отличава с много добри оптични свойства,което му придава изключителна визия.

Очилата За Плуване ARENA Fastlane се закрепват с здрави, силиконови каишки, с лесна настройка за регулиране. Очилата имат UV защита и система против изпотяване, което осигурява много добро виждане под вода и рамка с нисък профил - TPR (Thermo Plastic Rubber). Очилата разполагат с мост за носа, който подлежи на ръчно регулиране. Лещите са с нисък профил и са изработени от поликарбонат. Изключително удобен модел, много добро пасване към лицето, без да стяга.

Потопете се в един нов, по-различен и интересен свят с Очилата За Плуване ARENA Fastlane.


WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Син
Спорт: Плуване
Пол: Мъже; Жени
Материал: Пластмаса; Силикон
Марка: Arena
Тип Аксесоари: Очила За Плуване
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех