Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Очилата За Плуване ARENA Cobra</strong> са&nbsp; с хидродинамичен дизайн, което ги прави подходящи за всички любители на водния свят от мъжки и женски пол и всички състезатели. Моделът се отличава с нисък профил.</p> <p><strong>Очилата За Плуване ARENA Cobra</strong> са с класическа форма. Закрепват се с здрава, двойна, силиконова каишка, с лесна настройка за регулиране. Разполагат с неопренова подложка на моста на носа и силиконови уплътнители. Лещите са изработени от поликарбонат. Очилата имат система против изпотяване, което осигурява много добро виждане под вода и UV защита. Изключително удобни и меки, много добро пасване към лицето, без да стягат.<br /><br />Потопете се в нов, по-различен и интересен свят с <strong>Очилата За Плуване ARENA Cobra</strong>.<br /><br />&nbsp;<br /><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong></p>
Model: 401246
53.00 New

Очила За Плуване ARENA Cobra

Този продукт вече не се предлага!
-10%
59.00
53.00лв.
Спестявате 6.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Очилата За Плуване ARENA Cobra са  с хидродинамичен дизайн, което ги прави подходящи за всички любители на водния свят от мъжки и женски пол и всички състезатели. Моделът се отличава с нисък профил.

Очилата За Плуване ARENA Cobra са с класическа форма. Закрепват се с здрава, двойна, силиконова каишка, с лесна настройка за регулиране. Разполагат с неопренова подложка на моста на носа и силиконови уплътнители. Лещите са изработени от поликарбонат. Очилата имат система против изпотяване, което осигурява много добро виждане под вода и UV защита. Изключително удобни и меки, много добро пасване към лицето, без да стягат.

Потопете се в нов, по-различен и интересен свят с Очилата За Плуване ARENA Cobra.

 
WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Марка: Arena
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех