Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Помпата MANCHESTER UNITED Football Pump </strong>е уникална не само заради това, че е официален продукт на червените дяволи, но и защото изпомпва въздуха два пъти по-бързо от обикновените помни.<br><br> <strong>Характеристики:</strong> Помпата притежава двутактова система, която изпомпва въздух във възходяща и низходяща посока, което допълнително улеснява процеса. В комплект към помпата е включена игла, която след като приключите може да приберете в дръжката. По този начин се предотвратява нейното увреждане или загубване. По дължината на помпата е залепена лепенка с герба и името на <strong>МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД.</strong><br><br> <strong><br></strong><br><br> <strong>Размери: </strong><br><br> <ul> <li>Дължина на помпащият корпус – 15 см;</li> <li>Дължина на цялата помпа – 19 см.</li> </ul> <br>Официално лицензиран продукт.<br><br> <br><br> <strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 501005
10.00 New

Помпа MANCHESTER UNITED Football Pump

Този продукт вече не се предлага!
10.00
10.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Помпата MANCHESTER UNITED Football Pump е уникална не само заради това, че е официален продукт на червените дяволи, но и защото изпомпва въздуха два пъти по-бързо от обикновените помни.

Характеристики: Помпата притежава двутактова система, която изпомпва въздух във възходяща и низходяща посока, което допълнително улеснява процеса. В комплект към помпата е включена игла, която след като приключите може да приберете в дръжката. По този начин се предотвратява нейното увреждане или загубване. По дължината на помпата е залепена лепенка с герба и името на МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД.
Размери:

  • Дължина на помпащият корпус – 15 см;
  • Дължина на цялата помпа – 19 см.

Официално лицензиран продукт.WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Черен
Пол: Мъже; Жени
Отбор: Манчестър Юнайтед
Материал: Пластмаса
Тип Аксесоари: Помпи
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех