Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Ключодържателя LIVERPOOL Bag Charms Keyring</strong> е удобно, практично и много надеждно пособие за съхранение на вашите ключове. Това, че е официален продукт на любимия ви отбор, е допълнителен бонус. <br><br> <strong>Характеристики: </strong>Ключодържателя се закачва посредством щипка намираща се в горната му част. Здравият ѝ захват позволява за нея да се прикачат и други неща. Ключодържателя съдържа три цветни елемента – герба на <strong>Ливърпул, </strong><span style="font-family: mceinline;">плочка с </span>и макет на стадиона на "Мърсисайдци" - Анфийлд. Освен всичко това, впечатление прави и формата на пръстена, която е различна от традиционно кръглата.<br><br> <strong>Материали: </strong>Всички детайли са изработени от чист метал.<br><br> <br><br> Официално лицензиран продукт.<br><br> <br><br> <strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 501009
10.50 New

Ключодържател LIVERPOOL Bag Charms Keyring

Този продукт вече не се предлага!
-30%
15.00
10.50лв.
Спестявате 4.50лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Ключодържателя LIVERPOOL Bag Charms Keyring е удобно, практично и много надеждно пособие за съхранение на вашите ключове. Това, че е официален продукт на любимия ви отбор, е допълнителен бонус.

Характеристики: Ключодържателя се закачва посредством щипка намираща се в горната му част. Здравият ѝ захват позволява за нея да се прикачат и други неща. Ключодържателя съдържа три цветни елемента – герба на Ливърпул, плочка с и макет на стадиона на "Мърсисайдци" - Анфийлд. Освен всичко това, впечатление прави и формата на пръстена, която е различна от традиционно кръглата.

Материали: Всички детайли са изработени от чист метал.Официално лицензиран продукт.WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Червен; Зелен
Пол: Мъже; Жени; Момче; Момиче
Отбор: Ливърпул
Материал: Метал
Тип Аксесоари: Ключодържатели
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех