Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Визитникът BARCELONA Business Card Holder</strong> е аксесоар предназанчен за господата със стил, вкус и изявени предпочитания към <strong>"Каталунския"</strong>отбор. <br><br> <strong>Характеристики: </strong>Визитника побира визитки със стандартен размер, като броя им зависи от хартията, от която са изработени. Здравата му метална повърхност и капак предпазват визитките от външни въздействия и увреждане. Върху горната му част и отвътре е гравиран герба на отбора. Предлага се в красива кутия, която дава възможност визитника да се поднесе като подарък.<br><br> <strong>Материали: </strong>Отвътре и отвън е изцяло метален.<br><br> <strong>Размери: </strong>Височина – 6 см; Ширина – 9 см.<br><br> <br><br> Официално лицензиран продукт.<br><br> <br><br> <strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 500964
25.00 New

Визитник BARCELONA Business Card Holder

Този продукт вече не се предлага!
25.00
25.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Визитникът BARCELONA Business Card Holder е аксесоар предназанчен за господата със стил, вкус и изявени предпочитания към "Каталунския"отбор.

Характеристики: Визитника побира визитки със стандартен размер, като броя им зависи от хартията, от която са изработени. Здравата му метална повърхност и капак предпазват визитките от външни въздействия и увреждане. Върху горната му част и отвътре е гравиран герба на отбора. Предлага се в красива кутия, която дава възможност визитника да се поднесе като подарък.

Материали: Отвътре и отвън е изцяло метален.

Размери: Височина – 6 см; Ширина – 9 см.Официално лицензиран продукт.WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Сив
Пол: Мъже; Жени
Отбор: Барселона
Материал: Метал
Тип Аксесоари: Визитници
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех