Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Тротинетката 3в1 MAXIMA 3in1 Scooter</strong> е функционална, удобна и лесно разглобяема. Този модел тротинетка се отличава от класическите модели по това, че има налична седалка, която може да бъде премахната.<strong></strong><br><br> <strong>Тротинетката 3в1 MAXIMA 3in1 Scooter</strong> може да бъде използвана по три различни начина: като тротинетка със седалка и кръглата предна част (<strong>О-бар</strong>); като тротинетка само с О-бар и като тротинетка с Т-образна предна част (<strong>Т-бар</strong>).<br><br><br><br> <ul> <li><strong>Размер на тротинетка със седалка: </strong>23 - 29 см.</li> <li><strong>Размер на тротинетка с О-бар:</strong> 51 см.</li> <li><strong>Размер на тротинетка с Т-бар:</strong> 67 см.</li> <li><strong>Размер на колелата:</strong> 12 х 8 см.</li> <li><strong>Тегло:</strong> 1,800 кг.</li> </ul> <br><strong>Тротинетката 3в1 MAXIMA 3in1 Scooter</strong> е едно чудесно предложение, което е подходящо както за малки така и за големи деца.<br><br> <br><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 402154a
80.00 New

Тротинетка 3в1 MAXIMA 3in1 Scooter

Този продукт вече не се предлага!
80.00
80.00лв.
Спестявате 0.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Тротинетката 3в1 MAXIMA 3in1 Scooter е функционална, удобна и лесно разглобяема. Този модел тротинетка се отличава от класическите модели по това, че има налична седалка, която може да бъде премахната.

Тротинетката 3в1 MAXIMA 3in1 Scooter може да бъде използвана по три различни начина: като тротинетка със седалка и кръглата предна част (О-бар); като тротинетка само с О-бар и като тротинетка с Т-образна предна част (Т-бар).  • Размер на тротинетка със седалка: 23 - 29 см.
  • Размер на тротинетка с О-бар: 51 см.
  • Размер на тротинетка с Т-бар: 67 см.
  • Размер на колелата: 12 х 8 см.
  • Тегло: 1,800 кг.

Тротинетката 3в1 MAXIMA 3in1 Scooter е едно чудесно предложение, което е подходящо както за малки така и за големи деца.


WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Оранжев
Спорт: Екстремни спортове
Пол: Момче; Момиче
Материал: Метал; PVC
Марка: Maxima
Тип Аксесоари: Тротинетки
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех