Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Плакатът MANCHESTER UNITED Poster Van Persie 89</strong> е чудесна добавка към колекцията на малки и големи фенове и любители на отбора и играта на "<strong>Чевените Дяволи</strong>". С негова помощ ще имате възможността да покажете любовта си към клуб по интересен и същевременно сигурен начин.<br><br><strong>Характеристики:</strong><br><br>На плаката e изобразен една от звездите и идол на феновете на <strong>FC MANCESTER UNITED</strong> - <strong>Робин ван Перси</strong>. Постера се предлага навит на руло, поставен в дебел и здрав картонен цилиндър, който го предпазва от увреждане при транспортиране.<br><br><strong>Материали:</strong> Плътна, здрава, гланцирана хартия.<strong></strong><br><br><strong>Размери:</strong> Височина - 91,5 см; Ширина - 61 см.<br><br><br><br>Официално лицензиран продукт<br><br><br><br><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 501178
1.00 New

Плакат MANCHESTER UNITED Poster Van Persie 89

Този продукт вече не се предлага!
-90%
10.00
1.00лв.
Спестявате 9.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Плакатът MANCHESTER UNITED Poster Van Persie 89 е чудесна добавка към колекцията на малки и големи фенове и любители на отбора и играта на "Чевените Дяволи". С негова помощ ще имате възможността да покажете любовта си към клуб по интересен и същевременно сигурен начин.

Характеристики:

На плаката e изобразен една от звездите и идол на феновете на FC MANCESTER UNITED - Робин ван Перси. Постера се предлага навит на руло, поставен в дебел и здрав картонен цилиндър, който го предпазва от увреждане при транспортиране.

Материали: Плътна, здрава, гланцирана хартия.

Размери: Височина - 91,5 см; Ширина - 61 см.Официално лицензиран продуктWWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Червен
Пол: Мъже; Жени
Отбор: Манчестър Юнайтед
Материал: Хартия
Тип Аксесоари: Плакати
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех