Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Комплект Ароматизатори BARCELONA 3pk Air Freshener</strong> е тук, за да вдъхне приятна атмосфера на Вашите любими и най-посещавани места – колата, офиса или дома. Комплектът се състои от три ароматизатора - плочка с надпис "<strong>FCBARC3LONA</strong>" , официалната фланелка на "<strong>Каталунците</strong>" и емблемата на отбора. Подходящ е и за подарък на всеки един фен на <strong>Barcelona</strong>.<br><br> <strong>Характеристики:</strong><br> Всеки един от ароматизаторите е пригоден с ластик, което позволява лесно и удобно закачане на всякакви места. Опаковани са в три отделни целофана, които могат да не се премахват, а да се срежат в единия край, като по този начин аромата се освообождава по-бавно и трае по-дълго. Брандирани са и от двете страни.<br><br><strong>Размери: </strong><br> <ul> <li><strong>Плочка:</strong> 10 x 2 см<strong></strong><strong></strong><strong></strong><strong></strong><strong></strong><strong></strong></li> <li><strong>Фланелка:</strong> 8 х 6 см </li> <li><strong>Емблема:</strong> 7 х 7 см</li> </ul> <strong>Материал:</strong> Винил (пластмаса)<br><br>Официално лицензиран продукт<br><br><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 501319
11.99 New

Комплект Ароматизатори BARCELONA 3pk Air Freshener

Промо
11.99
11.99лв.
Спестявате 0.00лв
зареждане
Ако имаш профил, ще спечелиш 0.12 лв. виртуални пари
Успех

Поръчай с един клик! Избери размер, въведи си телефонния номер и ние ще се свържем с теб за поръчка!

зареждане
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Комплект Ароматизатори BARCELONA 3pk Air Freshener е тук, за да вдъхне приятна атмосфера на Вашите любими и най-посещавани места – колата, офиса или дома. Комплектът се състои от три ароматизатора - плочка с надпис "FCBARC3LONA" , официалната фланелка на "Каталунците" и емблемата на отбора. Подходящ е и за подарък на всеки един фен на Barcelona.

Характеристики:
Всеки един от ароматизаторите е пригоден с ластик, което позволява лесно и удобно закачане на всякакви места. Опаковани са в три отделни целофана, които могат да не се премахват, а да се срежат в единия край, като по този начин аромата се освообождава по-бавно и трае по-дълго. Брандирани са и от двете страни.

Размери:
  • Плочка: 10 x 2 см
  • Фланелка: 8 х 6 см
  • Емблема: 7 х 7 см
Материал: Винил (пластмаса)

Официално лицензиран продукт

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Червен

Не намери отговор на твоя въпрос? Пиши ни!

За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех