Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Kомплект 2 Бутилки С Биберон LIVERPOOL 2pk Feeding Bottles</strong> е атрактивен аксесоар за най-малките фенове на футбола и напълно отговарят на стайлинга на <strong>Ливърпул</strong>.<br><br><strong>Характеристики:</strong><strong></strong> <strong><br></strong><br><strong>Kомплект 2 Бутилки С Биберон LIVERPOOL 2pk Feeding Bottles</strong>е платсмасови бутилки с биберони, която съответства на абсолютно всички стандарти за здравна безопасност в Европейския съюз. Опаковката съдържа 2 бутилки с биберони и червени капачета. Формата на бибероните анатомично имитира майчиното зърно, което я прави подходяща за използване още от ранна възраст. <strong></strong><br><br> <strong>Материали:</strong> Бутилките са изработени от пластмаса,а бибероните са от специален вид мек, стоматологичен силикон, който същевременно е и много здрав.<strong></strong><br><br> <strong>Вместимост:</strong> 250 мл<br><br>Официално лицензиран продукт<br><br><strong><a href="http://WWW.SPORTRESPECT.COM">WWW.SPORTRESPECT.COM</a> TEAM</strong>
Model: 510864
29.99 New

Kомплект 2 Бутилки С Биберон LIVERPOOL 2pk Feeding Bottles

Ново Промо
29.99
29.99лв.
Спестявате 0.00лв
зареждане
Ако имаш профил, ще спечелиш 0.30 лв. виртуални пари
Успех

Поръчай с един клик! Избери размер, въведи си телефонния номер и ние ще се свържем с теб за поръчка!

зареждане
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Kомплект 2 Бутилки С Биберон LIVERPOOL 2pk Feeding Bottles е атрактивен аксесоар за най-малките фенове на футбола и напълно отговарят на стайлинга на Ливърпул.

Характеристики:

Kомплект 2 Бутилки С Биберон LIVERPOOL 2pk Feeding Bottlesе платсмасови бутилки с биберони, която съответства на абсолютно всички стандарти за здравна безопасност в Европейския съюз. Опаковката съдържа 2 бутилки с биберони и червени капачета. Формата на бибероните анатомично имитира майчиното зърно, което я прави подходяща за използване още от ранна възраст.

Материали: Бутилките са изработени от пластмаса,а бибероните са от специален вид мек, стоматологичен силикон, който същевременно е и много здрав.

Вместимост: 250 мл

Официално лицензиран продукт

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM
Цвят: Червен
Пол: Момче; Момиче
Отбор: Ливърпул
Материал: Пластмаса
Тип Аксесоари: Бебешки
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех