Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
С <strong>картите за игра ARSENAL Playing Cards </strong>полувремето ще мине наистина неусетно. Малката и удобна кутийка пък ги прави лесно преносими и подходящи за подарък.<br><br> <strong>Характеристики: </strong><br><br> Комплектът е пълен и съдържа стандартна колода от 54 карти (52 основни и два жокера). Двустранно брандирани са както картите, така и кутията, в която се предлагат. На всяка една карта е изобразен по един футболист, превърнал се в легенда в историята на отбора. Тестето е част от продуктите на компанията Waddingtons, които водят началото си от небезизвестната игра Монополи, което е показател за високото качество на изработка на картите.<br><br> <strong>Материали: </strong><br><br> Плътен гланциран картон.<br><br> <strong>Размери: </strong>Височина и ширина на една карта – 10 см х 6 см.<br><br> <br><br> Официално лицензиран продукт.<br><br> <br><br> <strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 500960
8.40 New

Карти За Игра ARSENAL Playing Cards

Този продукт вече не се предлага!
-30%
12.00
8.40лв.
Спестявате 3.60лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
С картите за игра ARSENAL Playing Cards полувремето ще мине наистина неусетно. Малката и удобна кутийка пък ги прави лесно преносими и подходящи за подарък.

Характеристики:

Комплектът е пълен и съдържа стандартна колода от 54 карти (52 основни и два жокера). Двустранно брандирани са както картите, така и кутията, в която се предлагат. На всяка една карта е изобразен по един футболист, превърнал се в легенда в историята на отбора. Тестето е част от продуктите на компанията Waddingtons, които водят началото си от небезизвестната игра Монополи, което е показател за високото качество на изработка на картите.

Материали:

Плътен гланциран картон.

Размери: Височина и ширина на една карта – 10 см х 6 см.Официално лицензиран продукт.WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Червен
Пол: Мъже; Жени
Отбор: Арсенал
Материал: Хартия
Тип Аксесоари: Карти
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех