Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Бутилката С Биберон CHELSEA Feeding Bottle</strong> е атрактивен аксесоар за най-малките фенове на футбола и напълно отговарят на стайлинга на <strong>Челси</strong>.<br><br><strong>Характеристики:</strong><strong></strong><br><br> <strong>Бутилката С Биберон CHELSEA Feeding Bottle</strong> е платсмасова бутилка с биберона, която съответства на абсолютно всички стандарти за здравна безопасност в Европейския съюз. Опаковката съдържа бутилка с биберона и капаче. Формата на бибероната анатомично имитира майчиното зърно, което я прави подходяща за използване още от ранна възраст. <strong></strong><br><br> <strong>Материали:</strong> Бутилката е изработена от пластмаса,а бибероната е от специален вид мек, стоматологичен силикон, който същевременно е и много здрав.<strong></strong><br><br> <strong>Вместимост:</strong> 250 мл<br><br> <br>Официално лицензиран продукт<br><br> <br><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong><br><br>
Model: 501484
15.00 New

Бутилка С Биберон CHELSEA Feeding Bottle

Промо
15.00
15.00лв.
Спестявате 0.00лв
зареждане
Ако имаш профил, ще спечелиш 0.15 лв. виртуални пари
Успех

Поръчай с един клик! Избери размер, въведи си телефонния номер и ние ще се свържем с теб за поръчка!

зареждане
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Бутилката С Биберон CHELSEA Feeding Bottle е атрактивен аксесоар за най-малките фенове на футбола и напълно отговарят на стайлинга на Челси.

Характеристики:

Бутилката С Биберон CHELSEA Feeding Bottle е платсмасова бутилка с биберона, която съответства на абсолютно всички стандарти за здравна безопасност в Европейския съюз. Опаковката съдържа бутилка с биберона и капаче. Формата на бибероната анатомично имитира майчиното зърно, което я прави подходяща за използване още от ранна възраст.

Материали: Бутилката е изработена от пластмаса,а бибероната е от специален вид мек, стоматологичен силикон, който същевременно е и много здрав.

Вместимост: 250 мл


Официално лицензиран продукт


WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Цвят: Син
Пол: Момче; Момиче
Отбор: Челси
Материал: Гума; Пластмаса
Тип Аксесоари: Бебешки
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех