Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Дамската Чанта ADIDAS Originals AC Bowling</strong> е най-вече удобна и практична придобивка, подходяща за всеки ден и всякакъв повод.</p> <p>Оптималните ѝ размери позволяват да побере учебници, тетрадки, документи, а дори може да се използва и като чанта за път. &nbsp;</p> <p><strong>Характеристики</strong>: моделът е тип &bdquo;боулинг&rdquo;, което обяснява специфичната ѝ форма. Отпред има просторен външен джоб, защитен с цип. Самата чанта е с едно общо отделение, в което има малка преграда пригодена също с цип. Презрамките са къси и предназначени да се носят на едно рамо. Основния цвят е черен, като отпред в златисто, с големи букви, са изобразени името и логото на производителя <strong>ADIDAS</strong>.</p> <p><strong>Материали</strong>: най-високо качество синтетична кожа.</p> <p>Размери: височина &ndash; 33 см, ширина &ndash; 25 см.</p> <p>&nbsp;</p> <p>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</p>
Model: 401534
62.00 New

Дамска Чанта ADIDAS Originals AC Bowling Bag

Този продукт вече не се предлага!
-30%
89.00
62.00лв.
Спестявате 27.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Дамската Чанта ADIDAS Originals AC Bowling е най-вече удобна и практична придобивка, подходяща за всеки ден и всякакъв повод.

Оптималните ѝ размери позволяват да побере учебници, тетрадки, документи, а дори може да се използва и като чанта за път.  

Характеристики: моделът е тип „боулинг”, което обяснява специфичната ѝ форма. Отпред има просторен външен джоб, защитен с цип. Самата чанта е с едно общо отделение, в което има малка преграда пригодена също с цип. Презрамките са къси и предназначени да се носят на едно рамо. Основния цвят е черен, като отпред в златисто, с големи букви, са изобразени името и логото на производителя ADIDAS.

Материали: най-високо качество синтетична кожа.

Размери: височина – 33 см, ширина – 25 см.

 

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Марка: Adidas
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех