Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<strong>Чантата PUMA Fundamentals Shopper</strong> е предназначена за дамите, които държат на добрия външен вид. Подходяща е за спорт, всекидневно ползване, дори за училище.<br><br><strong>Чантата PUMA Fundamentals Shopper</strong> е изработена от полиестер. Предлага се в свеж и ярък лилав цвят, с оранжеви детайли. Чантата съдържа голям основен джоб и малък вътрешен джоб за дребни вещи. Към чантата има прикрепено малко, външно портмоне, подходящо също за дребни вещи, които често използвате. Чантата разполага с две, здраво прикрепени дръжки, чиято дължина позволява да бъде носена на ръка и на рамо.<br><br><strong>Размери:<br></strong><ul><li><strong>Височина</strong> - 43см.</li><li><strong>Дължина</strong> - 39см.</li><li><strong>Широчина</strong> - 6см.</li><li><strong>Дължина на дръжките </strong>- 15см.</li></ul><strong>Чантата PUMA Fundamentals Shopper </strong>ще се превърне в един любим за Вас всекидневен аксесоар и с нея трудно ще останете незабелязани.<br><br><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong>
Model: 502213
24.00 New

Чанта PUMA Fundamentals Shopper

Този продукт вече не се предлага!
-31%
35.00
24.00лв.
Спестявате 11.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт
Чантата PUMA Fundamentals Shopper е предназначена за дамите, които държат на добрия външен вид. Подходяща е за спорт, всекидневно ползване, дори за училище.

Чантата PUMA Fundamentals Shopper е изработена от полиестер. Предлага се в свеж и ярък лилав цвят, с оранжеви детайли. Чантата съдържа голям основен джоб и малък вътрешен джоб за дребни вещи. Към чантата има прикрепено малко, външно портмоне, подходящо също за дребни вещи, които често използвате. Чантата разполага с две, здраво прикрепени дръжки, чиято дължина позволява да бъде носена на ръка и на рамо.

Размери:
  • Височина - 43см.
  • Дължина - 39см.
  • Широчина - 6см.
  • Дължина на дръжките - 15см.
Чантата PUMA Fundamentals Shopper ще се превърне в един любим за Вас всекидневен аксесоар и с нея трудно ще останете незабелязани.

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM
Цвят: Лилав
Спорт: Фитнес
Пол: Жени
Материал: Полиестер
Марка: Puma
Тип Аксесоари: Чанти
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех