Вход Вход Регистрация Регистрация
0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
<p><strong>Чантата EASTPAK Doggy Bag SS15 </strong>е с класически дизайн, който никога няма да спре да се харесва. Перфектният избор за всеки, който търси нещо функционално, но стилно за съхранение на своите принадлежности. Неслучайно марката Ви дава гаранция от изумителните 30 години употреба и неслучайно самата тя съществува и се развива от 1952, когато започват да произвеждат артикули за самата Американска армия. Днес&nbsp; <strong> EASTPAK&nbsp; </strong>променят концепцията за градска мобилност. Създадена за хората, които живеят, работят, пътуват в града. За хора, като теб.<strong>&nbsp;</strong></p> <p><strong><strong>Чантата EASTPAK </strong>Doggy Bag SS15 </strong><strong>&nbsp;</strong>съдържа основно отделение с цип, преден и заден джоб. Регулируема комфортна лента за през кръста.</p> <p>Изработена от висококачествен полиамид. Тежест от 100 грама, 3 литра вместимост, височина от 18 см, дълбочина 9 см и ширина 27 см. Истинки шедьовър с атрактивна визия-стилен модел в камуфлажен принт, отлично съчетаем с всяка една част от облеклото Ви.</p> <p><strong><strong>Чантата Doggy Bag SS15</strong> </strong>-за цял живот, а може би...и повече !</p> <p><strong>ГАРАНЦИЯ: 30 ГОДИНИ </strong></p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM</strong></p>
Model: 401768d
49.00 New

Чанта EASTPAK Doggy Bag SS15

Този продукт вече не се предлага!
- 9%
54.00
49.00лв.
Спестявате 5.00лв
Вижте още:
Доставка Опаковка Гаранция Замяна Оригинални продукти
Експресна доставка Подаръчна опаковка Допълнителна гаранция 200 дни 366 дни право за замяна 100% оригинален продукт

Чантата EASTPAK Doggy Bag SS15 е с класически дизайн, който никога няма да спре да се харесва. Перфектният избор за всеки, който търси нещо функционално, но стилно за съхранение на своите принадлежности. Неслучайно марката Ви дава гаранция от изумителните 30 години употреба и неслучайно самата тя съществува и се развива от 1952, когато започват да произвеждат артикули за самата Американска армия. Днес  EASTPAK  променят концепцията за градска мобилност. Създадена за хората, които живеят, работят, пътуват в града. За хора, като теб. 

Чантата EASTPAK Doggy Bag SS15  съдържа основно отделение с цип, преден и заден джоб. Регулируема комфортна лента за през кръста.

Изработена от висококачествен полиамид. Тежест от 100 грама, 3 литра вместимост, височина от 18 см, дълбочина 9 см и ширина 27 см. Истинки шедьовър с атрактивна визия-стилен модел в камуфлажен принт, отлично съчетаем с всяка една част от облеклото Ви.

Чантата Doggy Bag SS15 -за цял живот, а може би...и повече !

ГАРАНЦИЯ: 30 ГОДИНИ

 

WWW.SPORTRESPECT.COM TEAM

Марка: Eastpak
За да оставите мнение за този продукт, трябва да имате регистрация и да влезете в профила си!
Вход
Горе Нашите предимства
Работно време Работно време: Понеделник - Петък от 9:00ч. до 19:00ч.
Абонирай се за промоции и отстъпки:
Зареждане
Успех Неуспех